2018-12-11 06:43


ŞOC! Andreea Tonciu a dezvăluit cine e Brâncuşi!

 |  15:03
ŞOC! Andreea Tonciu a dezvăluit cine e Brâncuşi!

Se pare că hobby-ul Andreei Tonciu, acela de a lovi cu fruntea buricul iubitului, îi afectează grav cultura generală. Sau... nu! Reporterii de la Kanal D au aflat cu surprindere, ca şi noi, „ce legătură poate fi între două pupeze şi artă” după ce le-au dus de mânuţă pe Andreea şi Sânziana Buruiană la o expoziţie.

„Imagini abstracte? Artă contemporană? Pentru noi, cuvintele astea sunt ieşite din comun”, a spus Andreea Tonciu, care a continuat: „Tablourile sunt foarte urât pictate. Mie nu-mi inspiră nimic”.

Totul a culminat cu răspunsul la întrebarea: „Cine este Brâncuşi?”. Bruneta a răspuns prompt: „O staţie de metrou!”. Aşadar, este clientă Metrorex.

Spre deosebire de Andreea, Sânziana Buruiană, preşedinta Partidului Fotomodelelor, se pare că nu şi-a tocit degeaba coatele, şi nu numai, prin băncile şcolii. Ea a ştiut unde se află Poarta Sărutului!!! Sau poate doar a fost Târgu-Jiu?!

Concluzia domnişoarei Tonciu după vizita ieşită din comun a fost: „Să mergem la masaj, la cumpărături şi la discotecă!”, semn că Brâncuşi va rămâne pe veci pentru ea un anonim sau... „o staţie de metrou!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...