2016-12-11 02:26

MONDEN


Şoc: Cristea şi Bianca s-au despărţit!

 |  19:59
Şoc: Cristea şi Bianca s-au despărţit!

Se vehicula o nuntă ca-n poveşti prin vară, se arătau poze romantice de prin vacanţele exotice şi dragostea plutea în aerul pe care îl respirau Bianca şi Adrian.

Lumea mondenă a fost zguduită marţi de vestea despărţirii celor doi, motivul fiind incapacitatea lui Cristea de a rezista în faţa femeilor frumoase. Şi cum discotecile sunt pline de silicoane şi fustiţe scurte, fotbalistul pare-se că a călcat strâmb, în timp ce viitoarea lui mireasă îl aştepta acasă, unde se reface după operaţia la picior. Acum trei săptămâni, “Prinţul” a fost suprins în Bamboo, foarte distrat şi cu multe grade la bord, sursele noastre vigilante informându-ne că fotbalistul abia se putea ţine pe picioare. Nu era însoţit de Bianca, ci de un amic alături de care a rupt ringul toată noaptea.

Manechinuita, având în vedere starea post-operatorie pe care o traversează, a întrebat şi ea doctorul, săptămâna trecută, dacă are liber la dans, însă a primit un răspuns negativ. Astfel, nu şi-a putut însoţi logodnicul la bairam. Mai mult, acum câteva zile ar fi fost surprins, într-un club, sărutându-se cu o anume Elena Gherase, amanta politicianului Cristian Rizea. Cancan are informaţii că Bianca Dragusanu şi-ar fi făcut bagajele şi şi-a luat zborul de la Cluj la Madrid şi de acolo, mai departe, încercând turismo-terapia ca metoda de vindecare a sufletului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Adrian cristea, Bianca dragusanu, despărţire, Madrid, elena gherase, amanta, politician, cristian rizeaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ronaldo câștigă al patrulea Balon de Aur Atacantul lui Real Madrid și al Portugaliei, Cristiano Ronaldo, va intra săptămâna viitoare în... 06 Dec 2016 | (0)
Mașinile diesel vor fi interzise în mai multe mari orașe Mașinile și camioanele diesel vor fi interzise în Paris, Mexic, Madrid și Atena începând din... 02 Dec 2016 | (0)