2017-01-18 03:56

MONDEN


Şoc: Cristea şi Bianca s-au despărţit!

 |  19:59
Şoc: Cristea şi Bianca s-au despărţit!

Se vehicula o nuntă ca-n poveşti prin vară, se arătau poze romantice de prin vacanţele exotice şi dragostea plutea în aerul pe care îl respirau Bianca şi Adrian.

Lumea mondenă a fost zguduită marţi de vestea despărţirii celor doi, motivul fiind incapacitatea lui Cristea de a rezista în faţa femeilor frumoase. Şi cum discotecile sunt pline de silicoane şi fustiţe scurte, fotbalistul pare-se că a călcat strâmb, în timp ce viitoarea lui mireasă îl aştepta acasă, unde se reface după operaţia la picior. Acum trei săptămâni, “Prinţul” a fost suprins în Bamboo, foarte distrat şi cu multe grade la bord, sursele noastre vigilante informându-ne că fotbalistul abia se putea ţine pe picioare. Nu era însoţit de Bianca, ci de un amic alături de care a rupt ringul toată noaptea.

Manechinuita, având în vedere starea post-operatorie pe care o traversează, a întrebat şi ea doctorul, săptămâna trecută, dacă are liber la dans, însă a primit un răspuns negativ. Astfel, nu şi-a putut însoţi logodnicul la bairam. Mai mult, acum câteva zile ar fi fost surprins, într-un club, sărutându-se cu o anume Elena Gherase, amanta politicianului Cristian Rizea. Cancan are informaţii că Bianca Dragusanu şi-ar fi făcut bagajele şi şi-a luat zborul de la Cluj la Madrid şi de acolo, mai departe, încercând turismo-terapia ca metoda de vindecare a sufletului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Adrian cristea, Bianca dragusanu, despărţire, Madrid, elena gherase, amanta, politician, cristian rizeaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image