2016-10-28 11:46

MONDEN


Solcanu, vacanţă în Ballymena

 |  15:58
Solcanu, vacanţă în Ballymena

Prezentatorul „Poveştirilor de Noapte” de la Acasă TV a povestit că şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă alături de prieteni. „Mi-am petrecut sărbătorile în Ballymena, o localitate micuţă lângă Belfast, dar plină de români care muncesc în zonă. Prietenii mei s-au mutat acolo şi din acest motiv am ales să îmi petrec sărbătorile cu ei. Am vizitat multe locuri, deşi Irlanda de Nord nu e chiar aşa de mare, însă cea mai mare emoţie am trăit-o pe coasta Oceanului într-o zi de decembrie 2011. Vânt, valuri spectaculoase, o bere savurată într-o crâşmă dintr-un port micuţ de pescari, siluete de castele medievale şi totul verde în jur... Am mai vizitat şi Giants Causeway, principala atracţie a Irlandei de Nord”, a declarat el pentru protvmagazin.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Mircea Solcanu, vacanta, Ballymena, prieteniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vacanță pentru elevii din clasele I-IV și preșcolari Elevii din învățământul primar și preșcolarii vor intra, vineri, după terminarea... Acum 17 ore | (0)
Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Ce destinații preferă românii și cât costă o mini-vacanță City break-urile în marile orașe europene sunt tot mai căutate în această toamnă, potrivit... 19 Oct 2016 | (0)