2019-02-22 16:29


Solistul formației Linkin Park s-a SINUCIS!

 |  22:15
Solistul formației Linkin Park s-a SINUCIS!

Chester Bennington, solistul formației Linkin Park s-a sinucis în casa sa din Los Angeles, au anunțat autoritățile, potrivit TMZ. Artistul, cu o bogată istorie a abuzurilor de alcool si droguri, s-a spânzurat.

Chester avea șase copii, din cele două căsătorii.

Artistul a spus de mai multe ori că s-a gândit la sinucidere, după ce în copilărie a fost abuzat de un adult.

Prieten bun cu Chris Cornell, solistul Soundgarden care și el s-a spânzurat, Chester și-a pus capăt zilelor chiar în ziua în care Cornell ar fi împlinit 53 de ani. Bennington avea doar 41 de ani.

Linkin Park a vândut, de la formarea în 1996, peste 70 de milioane de albume în toată lumea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-21

TAGURI: linkin park, solist, chester bennington
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA VEGA
21 Iul 2017

Bună Ziua Domnule/Doamnă O sun pe dna. Maria Elena VEGA .Am lucrat în cadrul băncii naționale din țara mea,în prezent femeie de afaceri pensionat de afaceri oferta de împrumut între special grave și cinstit,și eu zic grave și onest în special pe continentul nostru, și unul mai de toate în lume. Eu sunt un special acordat împrumuturi de bani de la orice persoană din interes cu scopul de a da un impuls pentru aceste activități.Dar pentru că de multe persoane care au fost în căutare de finanțare pentru reporniți activitățile lor a fost că am avut de a împrumuta bani, cu obiectivul de a contribui la satisfacția de nevoile lor,și are doar o rată de 2 % și care nu a vrut să-mi restituie am avut pentru a dezactiva pentru a face împrumuturi între persoane fizice.Dar niste prieteni mi-au recomandat să înceapă să plătească pentru că sunt prea multe înșelătorie în oferte de împrumut între special de azi și, de asemenea, escrocii publica pe toate site-urile și dacă s-au întors în domeniile lor, au con. Prin urmare,în urma aceste sfaturi și întotdeauna în scopul de a ajuta toți oamenii,Corect,Cinstit,Înțelept,Serios, de Încredere, plin de viață și în măsură să respecte aceste angajamente, din nou, am prezentat oferta mea de împrumut între persoane fizice. Oferta mea variază de la 1000 la 1.000.000.000 persoane, de data asta, serios și sincer,i-am spus serios și cinstit fiind în nevoile reale, rata dobânzii este de 2 % pe orice termen de plata. Și să vă informez că eu sunt o femeie cu calitati necesare și dau cel mai bun pentru a-mi împrumut pentru clienții mei, fără nici o dezamăgire.Am primit chiar și cu martori pentru că eu sunt deja mi fac teste un pic peste tot pe continent și în lume. Și te rog să împărtășească încrederea și totul va fi bine. Sunt disponibile pentru a satisface clienții mei într-o durată maximă de 24 de ore pentru a vedea două zile
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...