2018-11-17 04:36


Sophia Loren revine pe marile ecrane după 3 ani

 |  08:48
Sophia Loren revine pe marile ecrane după 3 ani

Sophia Loren va reveni pe marile ecrane, după aproape 3 ani, în adaptarea cinematografică a piesei "Vocea umană" de Jean Cocteau, care va fi regizată de fiul său, Edoardo Ponti, informează Hollywood Reporter.

Scenariul filmului are la bază piesa scrisă de francezul Jean Cocteau şi urmează să fie realizat în limba italiană având titlul "La Voce Umana", potrivit celor de la Deadline.com.

"Vocea umană" are drept personaj o femeie al cărei iubit se va căsători cu altcineva şi prezintă căderea nervoasă pe care o suferă aceasta.

Pelicula va fi filmată timp de trei luni de zile în Roma, Napoli şi Ostia, oraşul-port din vestul Romei.

Legendara actriţă italiană, în vârstă de 78 de ani, născută la Napoli, va apărea din nou pe marile ecrane după o pauză de aproape 3 ani, scrie Hollywood Reporter.

Remarcată în 1950, în rolul unei sclave în filmul "Quo Vadis", actriţa italiană Sophia Loren a jucat împreună cu cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor '50 şi '60. Loren a alcătuit un cuplu legendar alături de compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje extrem de apreciate.

Cu rolul din "Ciociara" de Vittorio De Sica, din 1960, Sophia Loren a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

GALERIE MEDIA


TAGURI: sophia, loren, vocea, umana, revine, 3, ani, marile, ecrane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...