2018-12-13 15:37


Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară

 |  16:27
Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară

Cântăreaţa Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară, în primăvara anului 2012, a anunţat artista britanică prin intermediul unui mesaj postat joi pe Twitter. "Voi avea încă un copil. Se va naşte la primăvară. Un frate sau o soră pentru Sonny şi Kit", a declarat artista britanică, în vârstă de 32 de ani. Sophie Ellis Bextor este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de şapte ani, şi Kit, în vârstă de doi ani.

"În plus, înregistrările pentru cel de-al cincilea album al meu continuă aşa cum era programat. De fapt, am primit şi un termen-limită pentru finalizarea înregistrărilor. Mă aflu chiar acum în studio", a adăugat cântăreaţa, dupa cum informeaza Mediafax.

Precedentele două sarcini ale cântăreţei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cântăreţei britanice, s-a născut prematur, venind pe lume cu opt săptămâni înainte de termen, prin cezariană. Kit, al doilea copil al artistei, s-a născut şi el prematur, cu nouă săptămâni înainte de termen, şi a cântărit la naştere doar 1,2 kilograme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...