2017-01-21 23:42

MONDEN


Sora Monicăi Columbeanu explică de ce s-a retras din lumea vedetelor. Ramona Gabor: „Showbizul este o lume plină de compromisuri”

 |  17:56
Sora Monicăi Columbeanu explică de ce s-a retras din lumea vedetelor. Ramona Gabor: „Showbizul este o lume plină de compromisuri”
Startul bun pe care l-aavut Ramona Gabor în showbiz, graţie faptului că este sora Monicăi Columbeanu,nu a fost suficient pentru a o ajuta să răzbată în această junglă a VIP-urilor.Deşi a fost, la un moment dat, asistentă tv şi a urmat şi o serie de cursuri însperanţa că va reuşi să avanseze în televiziune, Ramona spune acum că nu îşimai doreşte să fie vedetă tv cu orice preţ, pentru că „showbizul este o lumeplină de compromisuri” pe care nu este dispusă să le accepte. De când s-aîntors din America, manechinul bifează toate prezentările de modă la care esteinvitată, pentru a-şi câştiga existenţa.

Intrarea în televiziunea Ramonei Gabor s-a făcut cu mare tamtam, în toamna anului 2008, când a devenitasistenta lui Dan Capatos, la emisiunea „Un show păcătos” de la Antena 1. Chiardacă fata avea în platou un rol pur decorativ, popularitatea i-a crescutsimţitor, ajutată, desigur, în primul rând de celebritatea surorii sale maimari, Monica. Euforia nu a durat însă decât un sezon, iar de atunci, Ramona nua mai avut nici o slujbă în televiziune, apărând doar ocazional în diverseemisiuni pentru care era remunerată. „Nu-mi mai doresc la fel ca înainte să fiuîn televiziune. Este o experienţă dură, iar showbizul este o lume plină decompromisuri. Consider că în showbiz trebuie ori să ai relaţii, ori să ai norocchior, ori să faci compromisuri ca să reuşeşti! Din fericire, nu simt lipsaunei activităţi în domeniu”, ne-a declarat sora Monicăi Columbeanu. Deşi aabsolvit o şcoală de televiziune unde a luat lecţii de la Teo Trandafir sauSandra Stoicescu, vedeta nu ştie dacă îşi va pune vreodată în practică toatecunoştinţele acumulate: „Cursurile mi-au fost de ajutor, nu cred că le-am făcutdegeaba, chiar dacă nu-mi vor fi de folos strict pentru un job tv”. Dacă laapariţiile pe „sticlă” a renunţat, prezentările de modă îi ocupă în continuaremulte seri Ramonei Gabor, însă o şi ajută să-şi câştige traiul în Capitală. „Amdestul de multe evenimente, atât în Bucureşti, cât şi în provincie, iardeocamdată, de asta mă ocup, pentru că trebuie să şi câştig nişte bani”, spunemanechinul. Astfel, după o vacanţă pe cinste petrecută în Statele Unite, undes-a lăsat răsfăţată de sora ei, Monica, Ramona a revenit la viaţa nu tocmai rozdin România. „Trebuie să-mi susţin şi licenţa la facultate, pe care am amânat-odeja de două ori, pentru că nu am avut timp să mă pregătesc”, ne-a declaratRamona.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image