2019-05-25 20:16


Soţia lui Cornel Constantiniu crede că poţi avea succes şi cu hainele pe tine. “M-a iertat Dumnezeu şi nu m-am dezbrăcat pentru un rol!”

 |  19:15
Soţia lui Cornel Constantiniu crede că poţi avea succes şi cu hainele pe tine. “M-a iertat Dumnezeu şi nu m-am dezbrăcat pentru un rol!”

În timp ce colegii săi de platou abia dacă îşi mai amintesc cum este săjoci cu hainele pe tine, “Narcisa Sălbatică” fiind mai degrabă un film eroticdecât o telenovelă, actriţa Domniţa Constantiniu susţine că niciodată nu araccepta să filmeze goală. Nu a făcut-o în tinereţe şi cu atât mai puţin acum,la 64 de ani, chiar dacă actori din aceeaşi generaţie cu ea, în speţă AncaPandrea şi Iurie Darie, au acceptat să se pozeze goi-puşcă pentru a demonstra căse iubesc şi acum, la fel de mult ca în tinereţe.

Actorii din tânăra generaţie par că sunt în stare de orice compromispentru a primi un rol şi pentru că tabloidizarea s-a infiltrat chiar şi în artă,în filmele româneşti, silicoanele la vedere şi scenele de sex au devenit o obişnuinţă.De la actori celebri şi până la începătorii care cred că dezgolindu-se în faţacamerei de filmat vor cunoaşte celebritatatea, cu toţii ne-au lăsat să vedemmai multă piele decât era cazul. În vară, pe planşa de tocat era Jojo, a căreiapariţie nud în filmul “Poker” a făcut senzaţie, iar scena de sex pe care afilmat-o cu Horaţiu Mălăele a fost subiect de discuţie săptămâni la rând pebuzele clevetitorilor mondeni. Şi dacă într-un film mai poţi trece cu vederea căJojo îşi arată toate “secretele” în faţa camerei de filmat, o telenovelă încare sexul în grup este la ordinea zilei şi în care actriţele îşi scot sutienulcu obişnuinţa folosirii periuţei de dinţi, nu este privită cu ochi buni. Şi dacăîn general, publicul-ţintă al telenovelelor este format din bunicuţe careîmpletesc ciorapi atunci când îl urmăresc pe Fernando declarându-i lui Marimariubire veşnică, “Narcisa Sălbatică” i-a făcut şi pe cei mai tineri dintretelespectatori să butoneze telecomanda pe Antena 1, limita de vârstă coborând pânăla cei care stau la coadă să-şi primească buletinul. Şi dacă tocmai cei caresunt obligaţi, prin prisma rolului pe care îl joacă, să facă sex în faţacamerelor de filmat spun că nu se simt deloc confortabil şi au impresia că joacăîn filme porno, actorii mai în vârstă îşi fac trei cruci în semn de mulţumire cănu li s-a oferit o asemenea provocare. Domniţa Constantiniu este actriţă de 44de ani şi ne-a declarat că nu i s-a cerut niciodată să se dezbrace pentru unrol, pentru că nu ar fi acceptat nicicum. “M-a iertat Dumnezeu de aşa ceva şinu mi-a cerut nimeni să mă dezbrac într-un film pentru că oricum nu aş fiacceptat! Ca actor, îţi poţi arăta valoarea şi altfel, nu arătându-te în faţatuturor aşa cum ai venit pe lume. Nici în tinereţe nu aş fi jucat un rol care săpresupună aşa ceva sau, şi mai rău, scene indecente, de sex, şi cu atât mai puţinacum. E adevărat că sunt colegi care nu ţin cont de vârstă şi s-au arătat lumiidezbrăcaţi, dar eu gândesc altfel şi nu aş face aşa ceva pentru nimic în lume!Nu-i judec pe Anca Pandrea şi maestrul Iurie Darie, dar eu n-aş putea să facuna ca asta. Oricum, din câte am văzut, cei care i-au criticat ilustrau perfectvorba aia «Râde ciob de oală Spartă»”, ne-a declarat soţia lui Cornel Constantiniu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-13

Mai multe imagini:
Soţia lui Cornel Constantiniu crede că poţi avea succes şi cu hainele pe tine. “M-a iertat Dumnezeu şi nu m-am dezbrăcat pentru un rol!”
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG