2019-02-23 04:50


Ştefan Iordache a primit postum o stea pe Aleea Celebrităţilor

 |  14:52
Ştefan Iordache a primit postum  o stea pe Aleea Celebrităţilor

Steaua ce poartă numele lui Ştefan Iordache a fost inaugurată luni pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului, în prezenţa surorii acestuia, Ileana Iordache, inaugurare ce are loc în anul în care actorul ar fi împlinit 71 de ani. Ileana Iordache a spus că simte în acelaşi timp bucurie şi durere la dezvelirea stelei dedicate lui Ştefan Iordache, care ar fi fost fericit să fie prezent la un asemenea eveniment.

”Simt bucurie şi durere. Bucurie pentru că toată lumea îşi aminteşte cu drag de el şi durere că nu mai este el aici să se bucure de această manifestare de simpatie care îi este oferită de public”,  a spus Ileana Iordache.  Din partea municipalităţii, directorul Direcţiei Cultură din Primăria Capitalei, Emanuel Papagheorghiu, i-a înmânat surorii artistului Placheta oraşului Bucureşti, în semn de respect şi de apreciere pentru întreaga activitate a actorului. Alături de sora actorului, la eveniment au participat Ilinca Tomoroveanu, Radu F. Alexandru, George Motoi, Mircea Albulescu, profesorul Ion Toboşaru, Sanda Ladoşi, Irina Nistor.

În prezent, în Piaţa Timpului, strălucesc stelele a 15 personalităţi de seamă din lumea teatrului şi filmului din România: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihuţ, Stela Popescu, Ion Caramitru şi stelele regretaţilor Amza Pellea şi Alexandru Tocilescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-05-20

TAGURI: Stefan Iordache, stea, Aleea Celebritatilor, Ileana Iordache
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...