2016-10-28 03:54

MONDEN


Ştefan Stan îşi lansează primul single

 |  13:10
Ştefan Stan îşi lansează primul single

După ce voturile miilor de telespectatori i-au adus titlul de “Vocea României”, marele premiu de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Romania, Ştefan Stan vine miercuri în direct la “Happy Hour” pentru a-şi lansa primul single din cariera. Ştefan va cânta în premieră împreună cu Alex Velea piesa “You Give Me Love”, piesa produsă de antrenorul său din show-ul de la Pro Tv, Smiley, şi echipa HaHaHa Production. “Am început să lucrăm la piesa aceasta imediat după finala “Vocea României”, e o piesa la care Smiley se gândise de multă vreme şi ceea ce a ieşit sunt convins că o să vă placă”, a declarat Ştefan. Câştigătorul de la “Vocea României” îi va povesti lui Cătălin Măruţă ce a însemnat pentru el experienţa acestui show, ce a simţit în momentul în care a primit trofeul, cum s-a schimbat viata sa, dar şi ce planuri are de acum înainte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Stefan Stan, lansare, single, Alex VeleaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Comedia #Selfie69, încasări record Incasari record pentru filmul #Selfie69, in primele trei saptamani de la lansare. Aprope doua... 12 Oct 2016 | (0)
Sechestru pe averea lui Gheorghe Ștefan DNA Ploieşti a pus, miercuri, sechestru pe averea lui Gheorghe Ştefan în dosarul în care Vasile... 26 Oct 2016 | (1)