2017-01-21 23:41

MONDEN


Ştefan Stan, „Vocea României”, a creat nemulţumiri în rândul telespectatorilor

 |  14:05
Ştefan Stan, „Vocea României”, a creat nemulţumiri în rândul telespectatorilor

Ştefan Stan a obţinut cele mai multe voturi din partea  telespectatorilor şi a plecat acasă cu marele premiu, de 100.000 de euro. Cu toate că a demonstrat că poate fi o voce a României, au existat totuşi cârcotaşi, tot din rândul celor de acasă, care nu au fost de acord cu alegerea telesepctatorilor. Pe pagina de Facebook a emisiunii ”Vocea României” s-au născut dezbateri aprinse legate de decizia publicului.

”Asta e ţara în care trăim... mereu va fi aşa... va câştiga cine se remarcă prin muşchi, gură mare, pectorali la vedere. Chiar dacă este un format cumpărat ca să nu se supere nimeni putea fi un premiu de popularitate, un premiu de fotogenie, un premiu de interpretare şi în final un premiu pentru cea mai bună voce. Asta e... Prea multe vorbe nu-şi mai au rostul acum”, scrie o telespectatoare pe Facebook. O alta îi dă replica doamnei: ”Păcat că ai văzut doar pectoralii şi nu ai simţit ceea ce a reuşit Ştefan să transmită...

Şi stai liniştită că l-au votat o grămadă de bărbaţi”. Un alt utilizator consideră că cel care trebuia să învingă era Iulian Canaf: ”Până la urmă, dacă cineva trebuia să câştige acest concurs pe merit, acela era CANAF!” O tânără îşi spune şi ea preferinţele pe pagina de socializare, însă nu este atât de vehementă împotriva ui Ştefan. ”Era clar că o să câştige ... Bravo lui! Modul în care arată l-a ajutat să câştige ... Preferam să câştige Iuliana sau Dragoş, dar cei mai mulţi l-au votat pe Ştefan pentru cum arată ... Oricum,  felicitări lui Smiley!  Pentru el sincer mă bucur”, scrie o tânără.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: stefan stan, vocea romanieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image