2019-01-24 14:56


Stela face Revelionul la Chicago, pe banii altora. Actriţa a primit cadou de Anul Nou cinci zile pe tărâm american

 |  20:31
Stela face Revelionul la Chicago, pe banii altora. Actriţa a primit cadou de Anul Nou cinci zile pe tărâm american

În timp ce alţii îşi plănuiesc vacanţa de iarnă încă din toiul verii,Stela Popescu a fost surprinsă cu o propunere foarte tentantă în prag desărbători: a fost invitată să petreacă Revelionul în America, urmând săpetreacă cinci zile în “ţara tuturor posibilităţilor”, mai precis la Chicago.Actriţa va îmbina utilul cu plăcutul şi, dacă în noaptea de Anul Nou va cântala o petrecere fiţoasă organizată într-un hotel de lux, în restul vacanţei vaavea posibilitatea să se revadă cu o gaşcă de prieteni buni care locuieşteacolo. Pentru acest răsfăţ, Stela nu va scoate din buzunar nici un leu, bachiar se va întoarce acasă cu portofelul doldora, urmând a fi recompensată cumse cuvine pentru prestaţia din noaptea de Revelion.

Ca o artistă care se respectă, Stela Popescu nu putea rămâne pe bară înpreajma sărbătorilor şi, dacă de Crăciun vă rămâne acasă să deguste preparateletradiţionale, Anul Nou o va găsi tocmai în America. Multe destinaţii turisticea bifat Stela în anul care se apropie de sfârşit, India, Germania, Egipt, Israel,Caraibe, Republica Dominicană, iar în ultima zi a lui 2010 se va afla în America.De fiecare dată a îmbinat utilul cu plăcutul, români din întreaga lumedorindu-şi să o vadă pe scenă, alături de actorii Operei Comice pentru Copii,dar pe lângă muncă, actriţa a reuşit să se bucure şi de frumuseţea locurilor. Şicum călătorului îi stă bine cu munca şi artistului pe scenă, nici ultima zi dinan nu putea fi o excepţie în calendarul foarte aglomerat al Stelei Popescu.Actriţa a fost invitată să întreţină atmosfera în cadrul unei petreceri fiţoasecare va avea loc într-un hotel de lux din Chicago, organizatorii ocupându-se detoate cheltuielile şi având grijă ca Stelei să nu-i lipsească nimic. Aşa cum erade aşteptat, artista nu va scoate din buzunar nici măcar un dolar, pentru că nuîn fiecare zi poţi avea onoarea de o avea pe Stela Popescu alături. “Voi stacinci zile acolo şi mă bucur că voi avea ocazia să-mi întâlnesc şi nişteprieteni buni care locuiesc acolo şi pe care nu i-am văzut de patru ani. Îmbinutilul cu plăcutul şi, dacă în noaptea de Revelion muncesc, mai apoi pot să măşi bucur de câteva zile libere”, ne-a declarat actriţa.

Are colecţie de bijuterii

Iubitoare de frumos, nu numai pantofi colecţionează Stela Popescu dinperegrinările sale prin toată lumea, ci şi bijuterii. Nu valoroase, dar caresă-i atragă privirea, mai ales că pe cele foarte scumpe le poate purta doar laocazii speciale, flancată de bodyguarzi. “Nu investesc foarte mult în bijuterii,pentru că nu am eu foarte mulţi bani, averi de dat pe bijuterii, dar tinicheleam. Cea mai scumpă bijuterie a mea cred că este o pereche de cercei pe carei-am cumpărat de foarte mult timp de la o bătrânică. Sunt din aur, în formă defrunză şi cu trei briliante, dar nu prea îi port. Cel mai des port bijuteriifăcute de mâna prietenei mele foarte bune, Lorina. Sunt superbe şi, mai ales,unicat şi sunt foarte fericită că m-a ales pe mine imaginea magazinului pe carel-a deschis în Bucureşti, pe Lipscani”, ne-a declarat Stela Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...