2019-01-22 21:44


Stela Popescu a împlinit 75 de ani. „Aş mai avea atâtea de spus şi de făcut!”

 |  17:33
Stela Popescu a împlinit 75 de ani. „Aş mai avea atâtea de spus şi de făcut!”

Una dintre cele mai iubite doamneale scenei româneşti, Stela Popescu, a împlinit, ieri... 25 de ani, dacă e să-iapreciem vârsta în funcţie de energia cu care abordează fiecare zi a existenţeisale. Născută în 1935, cu patru zile înainte de Crăciun, actriţa ne-a spus cănu îşi serbează ziua, ci doar se bucură de oamenii care o iubesc şi vin să oviziteze. Cât despre cei 30 de ani petrecuţi pe scenă alături de AlexandruArşinel, Stela Popescu mărturiseşte că au trecut extrem de repede şi că timpulnu i-a fost de ajuns pentru a-şi duce la îndeplinire toate dorinţeleprofesionale.

La 75 de ani, StelaPopescu pare să fi descoperit elixirul tinereţii. Frumoasă, cochetă şi plină deviaţă artista ne-a mărturisit că îşi trage seva din profesia ei. “Am energiecât să mut munţii din loc! Asta se întâmplă atunci când eşti pasionat de ceeace faci, ori eu mereu mi-am făcut meseria cu pasiune. Nici nu o pot concepealtfel! Meseria mea a fost, mai ales în ultimii ani, izvorul de energie, astfelcă nu am simţit că obosesc”. La fel de veselă am găsit-o şi ieri pe Stela, careîşi aştepta musafirii, să o felicite. “Nu îmi sărbătoresc ziua, în sensul că nudau petreceri. Cu patru zile înainte de Crăciun nu pun mese, nu dansez…Dar măbucur foarte mult de flori şi de oamenii care mă iubesc şi care vin pe la mine.Ştii cum se spune, de ziua ta e bine să stai acasă, că poate cineva vine să teviziteze!”, ne-a declarat actriţa.

Au trecut mai bine de 50 de ani dela debutul Stelei Popescu, iar de curând a sărbătorit 30 de ani de când neîncântă cu apariţiile sale alături de Alexandru Arşinel. Cei doi actori au fostserbaţi, de curând, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, printr-unspectacol intitulat sugestiv „Aplauze, aplauze!”. „Privind în urmă, mi se parecă au trecut atât de repede anii ăştia... Şi aş mai avea atâtea de spus şi defăcut! Exact ăsta e sentimentul, că mai am încă multe de spus”, mărturiseşteartista. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au debutat împreună în 1978, cu spectacolul„Nevestele vesele din Boema”. “Spectacolul «Aplauze, Aplauze!» era un concept pentruacum doi ani, cand împlineam 30 de ani de cuplu”, a declarat Arşinel. “Am vrutsă facem acest spectacol pentru a aniversa această vârstă de jucat pe scenă. Amvrut neapărat să dăm spectacol la o sală curată, refăcută şi de aceea amaşteptat. Pentru mine a fost o emoţie în plus, pentru că eu aici (n.r. laTeatrul de Revistă) am debutat, aici mi-am început cariera”, a spus StelaPopescu.

De Crăciun, renunţă la dietă

Dacă pe parcursulanului, Stela este foarte atentă la silueta ei, de sărbători, actriţarecunoaşte că dă uitării toate dietele din lume, în favoarea preparatelortradiţionale. “Chiar dacă ştiu că apoi va trebui să ţin regim, nu îmi pot punepofta în cui, aşa că de Crăciun, mănânc tot ce doresc!”. De Revelion, artistanu va fi în ţară, ci în Statele Unite, la Chicago, unde a fost invitată să lealine dorul de casă românilor din diaspora, printr-o serie de spectacole.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...