2016-12-11 06:28

MONDEN


Stela Popescu: Biţu Fălticineanu era unul dintre ultimii mohicani ai teatrului

 |  14:00
Stela Popescu: Biţu Fălticineanu era unul dintre ultimii mohicani ai teatrului

Actriţa Stela Popescu a declarat vineri, pentru Mediafax, că regizorul Biţu Fălticineanu, cel care a decedat joi, 5 ianuarie, la vârsta de 86 de ani,  era unul dintre "ultimii mohicani", în sensul de cunoscători ai genului teatrului de revistă, dispariţia sa fiind o mare pierdere pentru viaţa teatrală."Pentru toată viaţa teatrală, dar în special pentru noi, cei de la Teatrul de Revistă, este o mare pierdere", a spus Stela Popescu, adăugând că îl cunoştea pe regizor de peste 50 de ani. Actriţa l-a apreciat pe Fălticineanu drept "unul dintre ultimii mohicani", în sensul de cunoscători ai genului teatrului de revistă, care cunoştea toate laturile unui spectacol şi "reţeta genului". "Este îngrozitor ce s-a întâmplat", a mai spus Stela Popescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-13

TAGURI: Stela Popescu, mohicani, Teatrul de RevistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Revista Time: Donald Trump, personalitatea anului Verdictul este dat de revista americană care, tradiţional, alege o persoană ce a influenţat... 07 Dec 2016 | (0)
„Tigrul din orașul nostru” este prima producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” „Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producție a Teatrului „Matei... 28 Noi 2016 | (0)