2017-01-21 12:54

MONDEN


Stela Popescu: Îmi plac bărbaţii tineri!

 |  21:00
Stela Popescu: Îmi plac bărbaţii tineri!

În buletin scrie că are 76 de ani, însă sclipirea pe care o are în ochi, pofta de viaţă şi optimismul ne duc cu gândul la o femeie aflată la începutul vieţii. Stela Popescu respiră tinereţe prin toţi porii. Este jovială, frumoasă, senină şi caldă, calităţi care trădează vârsta pe care o poartă pe umeri cu eleganţă şi graţie. Vorbeşte deschis despre dragoste, o consideră foarte importantă în viaţa unui om, însă mult prea târzie pentru sufletul ei.

„Dragostea este foarte importantă! Fără dragoste nu poţi face nimic. Nu există fericire fără dragoste. Vezi oamenii muncind fără oprire, îşi dedică viaţa profesiei şi nu au dragoste… Este foarte trist şi poate că îşi dau seama mult prea târziu de acest fapt. Trece viaţa pe lângă ei şi se trezesc atunci când poate nu mai este nimic de făcut. Fiorii pe care ţi-i dă iubirea nu ţi-i mai poate da nimic. Chiar dacă până la urmă te păcăleşte. Ştiţi cum se spune: e mai bine să regreţi ceea ce ai făcut decât ceea ce ai fi putut face şi nu ai făcut!”, ne-a spus Stela Popescu. După moartea soţului, jumătatea ei pe care o alinta „Puişor”, în sufletul actriţei nu a reuşit să mai intre nimeni. „Deocamdată nici un admirator nu a reuşit să mă cucerească!”, ne-a spus actriţa, amuzată. „Ştiţi ce se întâmplă? Eu sunt la o vârstă la care îmi plac bărbaţii tineri. Sunt o mie de bărbaţi de vârsta mea, de 70 de ani, însă nu îmi face plăcere să stau lângă un bărbat care tuşeşte. Iar un bărbat tânăr nu mi se mai potriveşte. Eu am suficientă decenţă încât să nu mă lansez într-o aventură din asta comentată urât. Asta urâţeşte tot. Există o scenă în filmul «Don Juan de Marco» în care Marlon Brando şi Faye Dunaway dansează pe malul mării, ei bătrânei… Este o scenă superbă. Doi oameni bătrâni care mai trăiesc iubirea. Crezi că publicul meu m-ar mai iubi dacă m-ar vedea dansând cu un bătrân, dacă m-ar vedea îndrăgostită lulea la vârsta asta… Neah! De la o vârstă încolo nu-ţi mai stă bine!”, este de părere frumoasa Stela Popescu.

Visează la o talie mai subţire

Atunci când are câteva kilograme în minus, actriţa ne-a spus că se simte mai vioaie, mai uşoară şi are altă dispoziţie atunci când iese din casă. A urmat dintotdeauna o dietă sănătoasă şi nici vorbă de înfometare pentru că „atunci îţi cade faţa”, ci încearcă pe cât posibil să elimine din alimentaţie zahărul, pâinea, alcoolul şi grăsimile. „Sunt fericită, sunt împlinită, nu-mi doresc de la viaţă decât sănătate. Nimic altceva. Nu iau nici suplimente alimentare, nu fac nici un fel de tratament. Aş vrea doar să mai dau din greutate. Aş vrea să mă mai strângă unu' de talie!”, ne-a împărtăşit Stela Popescu la un pahar de apă plată. „Liposucţia nu este o soluţie! O cură de slăbire făcută cu cap dă rezultate, nu înfometarea sau alte bazaconii. Nu vreau să fiu foarte slabă, ci atât cât să-mi stea bine. Am vreo patru kilograme în plus, dar se rezolvă şi asta cu puţină voinţă”, spune actriţă care la 76 de ani este cochetă şi de o eleganţă pe care o ştim dintotdeauna.

Despre jumătatea sufletului ei

„Între noi a fost mai mult decât o căsătorie. Ştiu că se spune de suflete pereche, dar e adevărat. El nu se culca până nu veneam eu, indiferent la ce oră. Şi se trezea dimineaţa. El lucra de dimineaţă, la ora 6.30 îi duceam cafeluţa şi nu mai intram acolo să-l întrerup”, şi-a început Stela Popescu povestea despre soţul ei, într-una din ediţiile emisiunii „Doamne de poveste”. S-a îndrăgostit la prima vedere de „Puişor”, aşa cum îl alinta, a renunţat la o căsnicie de 8 ani, a divorţat şi şi-a refăcut viaţa alături de bărbatul pe care avea să-l declare „sufletul meu pereche”. Momentul întâlnirii a fost parcă predestinat. „A fost un fenomen, a citit un spectacol la teatru, m-a invitat în oraş să stăm de vorbă în continuare şi am simţit că ceva s-a petrecut. Nu ştiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece între doi oameni, nu ştiu. Şi în clipa aceea eram măritată şi am simţit că acest om mi se potriveşte mie, că nu pot merge pe două drumuri cu el. Din clipa aceea totul a fost altfel”, şi-a amintit Stela Popescu, rememorând totodată momentul în care l-a pierdut: „Durerea aia nu pleacă niciodată din tine. El mi-a lipsit din clipa în care a dispărut nu numai ca soţ, a dispărut ca scop, nu ştiu cum să spun, şi în clipa în care a dispărut el totul s-a schimbat”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: stela popescu, soţ, dragoste, puişorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image