2017-01-22 05:46

MONDEN


Stela Popescu nu este supărată: “Nu am nevoie de scuzele lui Rebengiuc!” FOTO!

 |  21:00
Stela Popescu nu este supărată: “Nu am nevoie de scuzele lui Rebengiuc!” FOTO!

Săptămâna trecută, declaraţiile lui Victor Rebengiuc la adresa actriţei Stela Popescu au lăsat un gust amar în rândul celor care îl admiră. Actorul a luat foc în momentul în care a aflat că Stela Popescu a primit o stea pe Aleea Timpului din zona Magazinului Cocor înaintea soţiei sale, actriţa Mariana Mihuţ. Alexandru Arşinel a sărit în apărarea prietenei sale de-o viaţă şi a declarat că Rebengiuc este mitocan şi aşa a fost întotdeauna, însă Stela Popescu ne-a spus că ea nu este supărată.

Pe 13 decembrie, Stela Popescu a primit o stea pe “Aleea Celebrităţilor” autohtona, aflată în Piaţa Timpului din Capitală, iar în cadrul ceremoniei, actriţa a primit şi Placheta Oraşului Bucureşti, din partea primarului general Sorin Oprescu, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga sa carieră. Acest lucru a atras nemulţumirea lui Victor Rebengiuc care a simţit că soţia sa, Mariana Mihuţ, a fost nedreptăţită. “Păi, are stea actriţa Stela Popescu, înaintea Marianei Mihuţ? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleaşi bancuri de 50 de ani şi cine este Mariana Mihuţ, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum…”, a declarat Victor Rebengiuc joi, pentru ziarul “Ring”. În schimb, Stela Popescu ne-a declarat că nu se simte jignită şi că fiecare are dreptul la propria părere despre tot şi toate: “Rebengiuc nu m-a sunat să-şi ceară scuze, însă nici nu am nevoie de scuzele lui. Dacă aşa gândeşte el, eu nu pot să-i impun nimic. Asta este părerea lui, însă a fost dezinformat. Realitatea este cu totul alta decât cea pe care o exprimă el. Nici nu sunt supărată, nici afectată de cele spuse, pentru că fiecare are dreptul să spună ce vrea”.

Colegii îi iau apărarea

Pe de altă parte, declaraţia lui Victor Rebengiuc a atras nemulţumirea colegilor de scenă şi, în timp ce Alexandru Arşinel a declarat că “Victor Rebengiuc a fost, e şi va rămâne un mitocan. Are o invidie prostească”, Jean Paler i-a bătut obrazul lui Rebengiuc, în “Click!”: “Nu mă aşteptam ca la vârsta lui, actorul să înceapă să se muşte. Mă aşteptam la cei din generaţia tânără să fie mai obraznici. Rebengiuc poate face oamenii să plângă, la teatru, însă cel mai greu pe lumea asta, pentru un artist, este să îi facă să râdă, aşa cum Stela a reuşit mereu. Întotdeauna a existat un conflict mocnit între actorii de la teatrele mari şi cel de Revistă, cei din urmă au fost mereu desconsideraţi. Nu pot spune decât: «Ruşinicăăăă», domnule Rebengiuc!”.

Cine este Stela Popescu

În 1958, debutează în cinematografie în pelicula "Alo? Ați greșit numărul". A jucat în peste 25 de filme precum “Nea Mărin miliardar”, "Pe malul stâng al Dunării albastre", "În fiecare zi mi-e dor de tine" şi altele. Stela Popescu a făcut o carieră memorabilă și în televiziune. A jucat în televiziune de la înființare până în prezent, în piese de teatru și emisiuni de divertisment, reușind să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. TVR a scos pe piață DVD-urile "O stea printre stele" și "Stela și Arșinel" care reunesc cele mai memorabile apariții tv ale Stelei Popescu. Începând cu jumătatea anilor '90, Stela Popescu a fost moderatoarea unor emisiuni tv pentru femei pe posturile TVR, Realitatea și Național TV. Joacă în serialul tv "Cuscrele", precum și în telenovelele "Războiul sexelor", "Regina" și "Aniela" unde face o creație memorabilă în rolul Coanei Chiva.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

Mai multe imagini:
Stela Popescu nu este supărată: “Nu am nevoie de scuzele lui Rebengiuc!” FOTO!
zoom
Stela Popescu nu este supărată: “Nu am nevoie de scuzele lui Rebengiuc!” FOTO!
zoom
Stela Popescu nu este supărată: “Nu am nevoie de scuzele lui Rebengiuc!” FOTO!
zoom


TAGURI: stela popescu, victor rebengiuc, scandal, stea, mariana mihut, aleea timpuluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
23 Ian 2012

Ce atata tapaj pentru niste vorbe!Pai ce pretentii sa mai ai de la tineri daca cei trecuti de o anumita varsta au astfel de iesiri!Nu e nici un zor!Are Sorin Oprescu stele rezervate pentru toti!Noi sa fim sanatosi!
MIHAI
23 Ian 2012

Stela Popescu, a fost si va ramane o MARE stea a teatrului ROMANESC. Sa ne traiesti foarte multi ani de aici inainte.
MEICEICAN
23 Ian 2012

Mare personalitate stiintifica aceasta doamna Stela Popescu.Face lumea sa rada.Multi producatori de circ are Romania.Personalitati stiintifice.Ce sa mai spunem!
UN OM
23 Ian 2012

Pentru Meicecanal, Se vede de la distanta gradul educatie si cat de introdus esti in lumea civilizata. Pacat
ION FLUERAS
23 Ian 2012

Suntem alturi de D.na Stela, D.l Victor Rebengiuc a fost un "golan" in 9o, cand a venit in baricada cu un sul de hartie igenica.Acum nu-l mai veneram pentru ca ajucat in film, impreuna cu Ion Iliescu,damdu-i pretigiul unui asasasin cu sange rece a acelor copii , in 89.
PIT
23 Ian 2012

Ce tot o frecati atat fiecare om are dreptul la opinie,la noi la romani intotdeauna deranjeaza daca ai o opinie alta decat cea a majoritatii meteahna de pe vremea lui ceausescu,toata lumea tace si pe urma cand unul are curaj sa iasa in fata apar oamenii de bine.PS eu il apreciez pe Dl Rebengiuc mai ales pentru sulul de hartie de la asa zisa revolutie oricum nu ajunge hartia pentru toti lingaii din tara asta.

Adauga un comentariu

Random image