2018-12-18 13:12


Stela Popescu nu ştie dacă va mai juca în telenovele

 |  21:00
Stela Popescu nu ştie dacă va mai juca în telenovele

Actriţa de teatru şi film Stela Popescu a realizat, de-a lungul carierei sale, cuplete celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu a acceptat mereu orice provocare, chiar şi de a juca în telenovele, lucru pe care alţi mari actori români îl privesc cu suspiciune.

În urmă cu câteva săptămâni, Stela s-a întors dintr-o binemeritată vacanţă pe care a petrecut-o în Caraibe, unde a fost invitată de onoare a turneului Operei Comice pentru Copii. Astfel, pe parcursul celor şapte zile ale croazierei de lux, actriţa a combinat utilul cu plăcutul. A văzut Santa Lucia, Martinica, Guadelupa, Saint-Martin şi Tortola.

Revenită din vacanţă, Stela Popescu nu s-a oprit la Bucureşti, ci a rămas pe litoralul românesc, în staţiunea 2 Mai, unde va mai sta o perioadă. „Sunt într-o continuă vacanţă. M-am întors din Caraibe şi, de o lună, stau la mare, unde la fiecare sfârşit de săptămână am câte un spectacol. În restul timpului, profit de vacanţa pe care o mai am şi care trece cu paşi repezi. Anul acesta nu mai plec în străinătate, pentru că în ultima perioadă am tot umblat; nu am stat locului nici un pic”, povesteşte actriţa.

Pentru cei care o iubesc pe Stela Popescu şi aşteaptă revenirea ei din toamnă, la Acasă TV, nu avem o veste bună. Se pare că aceasta nu a primit ofertă din partea echipei, motiv pentru care nu este convinsă că va semna un contract. „Deocamdată nu mi s-a spus nimic despre filmările din toamnă. Nu am primit nici o solicitare de la Acasă TV. Ştiu că cei de acolo vor să facă un proiect de tineret… Probabil că vor fi mai mulţi actori tineri. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă”, spune aceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-27

Mai multe imagini:
Stela Popescu nu ştie dacă va mai juca în telenovele
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...