2018-12-11 04:30


Steven Seagal a venit în România. Actorul, surprins într-un restaurant din Capitală

 |  08:21
Steven Seagal a venit în România. Actorul, surprins într-un restaurant din Capitală

Actorul Steven Seagal a venit în România. Acesta a fost surprins într-un restaurant de lux în nordul Capitalei acolo unde a luat masa alături de mai mulţi apropiaţi.

Steven Seagal a terminat în primăvară filmările pentru ultimul său film, actorul revenind acum în România. Vedeta de la Hollywood a fost surprins într-un restaurant de lux în nordul Capitalei, transmite b1.ro.

Steven Seagal a fost ultima oară în România în luna mai, când a a terminat filmările pentru lungmetrajul "The Mercenary: Absolution".

"Mi-am pierdut încrederea în umanitate. Am decis să fac un ultimul lucru bun înainte de a muri. Chiar dacă îmi înseamnă să îmi pierd viaţa în timp ce fac asta", a afirmat actorul.

Steven Seagal a revenit de data aceasta în România doar pentru a se relaxa. Actorul a fost văzut într-un local de lux din nordul Capitalei, unde a petrecut alături de mai mulţi prieteni.

Vedeta a făcut şi o serie de gesturi de caritate când a mai venit în România. Steven Seagal a adoptat un maidanez de la un adăpost din Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-27

TAGURI: steven seagal, vine, romania, actor, surprinde, restaurant, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...