2019-02-21 01:48


Sting, Robert Redford şi Robert De Niro vor să salveze o iraniancă de la moarte

 |  18:51
Sting, Robert Redford şi Robert De Niro vor să salveze o iraniancă de la moarte

Sting,Robert Redford, Robert De Niro şi alte staruri din showbiz au adresat oscrisoare deschisă oficialităţilor din Iran prin care solicită eliberarea uneifemei iraniene condamnate la moarte prin lapidare, informează contactmusic.com.

IraniancaSakineh Ashtiani, mamă a doi copii, a ajuns pe prima pagină a ziarelor dinlumea întreagă la începutul acestui an, după ce a fost condamnată la moarteprin lapidare, pentru un presupus adulter. Execuţia a fost suspendată deautorităţile iraniene datorită protestelor comunităţii internaţionale.

Numeroşipoliticieni de marcă şi staruri din showbiz au cerut eliberarea ei, printr-oscrisoare deschisă, adresată liderului religios al Iranului, ayatollahul AliKhamenei, dar şi preşedintelui Iranului, Mahmoud Ahmadinejad.

Într-unpasaj extras din această scrisoare, ce a fost publicată pe prima pagină acotidianului britanic The Times, se afirmă: "Noi, subsemnaţii, ceremGuvernului Iranului să îi elibereze imediat din închisoare pe doamna Ashtiani,fiul ei, Sajad Ghaderzade, şi avocatul ei, Javid Houtan Kian".

Printrecelebrităţile care au condamnat tratamentul la care este supusă Sakineh Ashtianide Guvernul de la Teheran şi care au semnat această scrisoare deschisă se aflăşi actriţele Mia Farrow şi Juliette Binoche.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...