2018-11-19 15:42


Suferința care a măcinat-o toată viața pe actrița Cristina Stamate: E REGRETUL MAJOR al vieții mele

 |  10:12
Suferința care a măcinat-o toată viața pe actrița Cristina Stamate: E REGRETUL MAJOR al vieții mele

Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca la vârsta de 71 de ani, actrița fiind internată de săptămâna trecută pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

“Cu puţin înainte de ora 07.00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, potrivit Agerpres.

Cristina Stamate a fost internată la Spitalul Floreasca de câteva zile, în stare gravă, fiind adusă de un echipaj SMURD. Potrivit unor surse medicale, actrita era inconștientă, deshidratată, cu hipertensiune. Avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, în ianuarie 2015. Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Cristina Stamate, cunoscuta mai ales pentru rolurile de la Teatrul de Revista, a rememorat într-un interviu vremurile in care avorturile erau interzise in Romania, printr-un decret, adica sfarsitul anilor '60 - inceputul anilor '70, anunță Antena3.ro.

"Orice sarcina se transforma dintr-o binecuvantare intr-un blestem. Unde sa faci chiuretaj?! La ageamii, la o baba, la o cunostinta?", si-a amintit, la un moment dat, actrita. Stamate a povestit un episod socant, petrecut dupa ce a ramas gravida: “Ma maritasem foarte tanara si am crezut ca nu e timpul potrivit sa fac un copil. Interventia mi-a fost facuta de un chirurg neurolog, obisnuit cu operatiile pe creier, nu cu chiuretajele. Nu era specializat, dar am riscat”. Ulterior, Cristina Stamate nu a mai devenit mama, desi si-a dorit acest lucru. "E regretul major al vietii mele", a mai spus actrita.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-27

TAGURI: suferinta, cristina stamate, regret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...