2018-12-19 14:24


Supriză pentru fanii serialului “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”: Jon Snow se întoarce din morţi

 |  19:24
Supriză pentru fanii serialului “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”: Jon Snow se întoarce din morţi

Impresionaţi de tristeţea mondială cauzată de moartea personajului Jon Snow, producătorii serialului “Game of Thrones/ Urzeala tronurilor” au decis întoarcerea acestuia din morţi, iar mesajul publicat pe Twitter prin care îşi anunţă această intenţie a fost distribuit de peste 40.000 de fani în doar trei ore.

Producătorii serialului “Game of Thrones” au publicat pe Twitter, luni, o fotografie parţială care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: “APRIL. #GoTSeason6”. Al şaselea sezon al serialului “Urzeala tronurilor” va avea premiera pe postul HBO în aprilie 2016. Este pentru prima dată când producătorii serialului dezvăluie în mod oficial detalii despre viitorul unuia dintre personaje - în acest caz Jon Snow, interpretat de actorul britanic Kit Harington -, iar afişul publicat luni a generat o veritabilă frenezie pe internet.

Pe de altă parte, moartea lui Jon Snow (trădat şi înjunghiat aparent mortal de subalternii săi, în penultimul episod al sezonului al cincilea, ce a fost difuzat în luna iunie) a implicat un priveghi mondial şi chiar crearea unui cimitir virtual unde milioane de fani din lumea întreagă au depus un omagiu. Nu se ştie deocamdată dacă Jon Snow va rămâne viu sau va deveni un mort-viu, deoarece “Game of Thrones” este un serial în care abundă magia neagră, vrăjitoria şi misterioşii “White Walkers”, o armată de morţi-vii.

“Game of Thrones” este cel mai vizionat serial creat de HBO, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe episod, în acest an. Anul acesta, serialul a primit 12 premii Emmy, inclusiv la categoria “cel mai bun serial – dramă”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: jon snow, Game of Thrones, Urzeala tronurilor, inviat, mort, twitter
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...