2019-04-22 15:21


SURPRIZĂ. Cine este noul IUBIT al designerului Răzvan Ciobanu

 |  20:03
SURPRIZĂ. Cine este noul IUBIT al designerului Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu are un nou iubit, după despărţirea tumultoasă de acum ceva vreme de fostul său partener, cu care se bătea parte în parte.

SURPRIZĂ. Cine este noul IUBIT al designerului Răzvan Ciobanu
zoom

Răzvan Ciobanu are un partener de viaţă, mult mai tânăr, de origine turcă, care iubeşte călătoriile şi care este, de asemenea, pasionat de modă. Recent, designerul a postat o fotografie în care apare alături de noul iubit în vârstă de doar 23 de ani.

Despre fostul partener, designerul s-a limitat a spune acum ceva vreme: "Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: razvan ciobanu, iubit nou, turc, tanar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Dec 2018

Hai ca nu stiti cine este noul iubit al lui iohanu dupa Pohontu , ...e Dragnea A pus ochii pe el sas ul
MANIPULAREA MASS-MEDIEI
10 Dec 2018

plus testosteronul intrat prin placentă, alături de plăcerea resimțită de copil ades, se va manifesta ca patimă pentru viitorul matur, pentru că se produce până aproape de nașterea copilului , favorizând înclinarea copilului spre masturbare de la vârste din ce în ce mai mici, joaca de-a mama și de-a tata cu sora, verișoara, vecina...până la sexul cu animale, iar apoi până la anomalii d-astea, PE INVERS!
ZIAR CE KKT
11 Dec 2018

CUM II TURCU -I SI PISTOLU ASTA-I STIRE? SA POPULARIZEZI ASTFEL DE INDIVIZI DEZAXATI
Random imageUltimele stiri


STARBAG