2019-04-18 19:41


SURPRIZĂ la Vocea României. Cine sunt FINALIȘTII îndrăgitei emisiuni

 |  00:08
SURPRIZĂ la Vocea României. Cine sunt FINALIȘTII îndrăgitei emisiuni

Fanii îndrăgitei emisiuni Vocea României și-au desemnat vineri seara pe cei care merg în marea finală de pe 15 decembrie și vor concura pentru un premiu de 100.000 de euro.

Prima finalistă este MĂDĂLINA COCA, din echipa Andrei.

A doua voce finalistă vine din echipa lui Tudor Chirilă și este ALMA BOIANGIU

Cea de-a treia voce calificată în Marea Finală este DORA GAITANOVICI, echipa Irina Rimes.

Ultimul finalist vine din echipa lui Smiley și este BOGDAN IOAN.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: vocea romaniei, smiley, bogdan ioan, premiu, finalisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROAST-UL VEDETELOR
08 Dec 2018

DIN ROMANIA/Acesta este un pamflet și trebuie tratat cu antibiotic. https://www.youtube.com/watch?v=6hR2VT5qEyk Arată spre prima din fotografie: Ființa asta este vie? Ea însăși e o parodie. Când apare mă-nspăimântă! Aș lega-o cu o fundă! I-aș pune puțin beton, pe fluviu, la Amazon! BOTEZATU, nu e gay! L-au prins unii, la femei...nu știa în ce parte trage, în ce gaură s-o bage! Nu știa decât MARO! Le-au luat alea la mișto! I-au dat banii înapoi, c-avea ouăle prea moi... ALEX VELEA-i numai unul! Bagă steroizi, ca nebunul! La cât este de ”frumos” i-aș cam trage-o și io-n dos! E oltean din ăla mic, cu harfe de Mozambic! Îi place în pieile goale, la ce mai dai bani pe țoale? Cu BENDEAC aș face-o carte...cică stă doar pe calmante! Când își intră-n rolul trei, e deliciu la femei: e sălbatic, pasional, capul său rotund, oval...când se-ncinge, EXPLODEAZĂ! Face demeș la fofează!
E FLORIN SALAM
08 Dec 2018

SALAM NEBUNUL, ca el...nu mai zbiară unul! ȚIPĂ, URLĂ, SPERIE FANII, a plecat și le-a luat banii! Cad ca merele din pomi, că așa este la romi...ai, n-ai bani, îți pui xenoane, dă-o-n morții ei de foame! Ăsta-i TAXI, nu WATS UP! Nu are vreun handicap...însă, cam așa se poartă și sigur o are moartă! Când îl văd, doarme pe el! Dar așa, e cumințel...se uită puțin șașiu...când vorbește, zici că-i viu! Hai să vi-o prezint pe INNA: are-un metru și un pic! A luat locul întâi pe țară, la dat cu fruntea în buric! Ooooo....SMILEY! I-a uitați ce față are....acum a sărit din pat! De unde vii la ora asta? Din mașina de spălat? ”Am fost la hotel aseară, cu o scumpă domnișoară...pisicuță, pis, pis, pisss...m-ai umplut de sifilis!” LOREDANA, diva noastră! Lumea zice că-i Madonna...și eu zic că e frumoasă după 20 de Corona! Miss DANIELA, zisă CRUDU, ce aș da în ea, ca surdu! N-are carte, are PARTE... e venită după Marte!
ȘTEFĂNEL (BăNICă JR.)
08 Dec 2018

zici că-i nebun! Este viu doar de Crăciun...nu știu ce face tot anul...iarna iese să-și ia banul! Seamănă puțin cu Elvis, tremură mereu din pelvis! Voce groasă, de măgar...el pe scenă, e-un fugar! Ia uitați-o pe BIANCA! S-a civilizat săteanca: BOTOX, ȚÂȚE, CAVIAR...mai demult, mânca pe ziar! DAN CAPATOS și MÂNDRIA...ne arată ȘMECHERIA! A venit în România, să predea curvăsăria: emisiune de ”cultură”...care, ce-a mai luat în gură! PROSTITUȚIA-N DIRECT ȘI PROSTIA, CA SUBIECT! FUEGO…”Împodobește mamă, bradul...” eu nu mă mai întorc...a râs de mine iară tot satul că am față de porc...dacă ești porc, atunci să știi, că mă-ta nu sunt eu! Le dai cu greață la copii, vomită la WeCeu! IULIA ALBU…ce femeie! I-aș cam da și eu o CHEIE! Dar găina face ouă? Dă-o jos, că-ți dau eu două…la cât este de ciudată, are gaura-nfundată! Nu știu pe cine ar ține, să încerce s-o combine!
CEATA BEEENZZZ,
08 Dec 2018

crapă pereții! Ce șosete au băieții…ritmuri grele, de hip-hop, imitație de rap! HAGI…idolul meu de o viață, când vorbești, mă bagi în ceață! Limba noastră e o artă, ai, n-ai mingea, dai la poartă! Nu știam că la MĂRUȚĂ, chiar și Michael Jackson a venit…oare ăsta e motivul? Că la scurt timp a murit! Ca POPICĂ nu e altul…nu îl lasă fanele…însă toată lumea spune că îi plac ciocanele! Nu știu cine dracu-i ăsta: SANDU CIORBĂ. Dar umblă la noi o vorbă: când îți plânge frigiderul, să-l asculți pe Sandu Ciorbă. Toți îl știu…el este GIGI (BECALI)! A făcut-o iar de oaie…oare s-o fi spart la spate când a fost pe la pârnaie? De-l întrebi ce s-a-ntâmplat…zice: ”m-am certat cu unul…” Păi de ce domu Becali? ”Pentru c-am scăpat săpunul!”
Random imageUltimele stiri


STARBAG