2017-01-20 10:10

MONDEN


Surpriza Danei Săvuică de Valentine’s Day pentru soţul său

 |  14:31
Surpriza Danei Săvuică de Valentine’s Day pentru soţul său

Mai este foarte puţin până la Valentine's Day, aşa că vedetele sunt să-şi surprindă partenerul. Aşa se întâmplă şi în cazul Danei Săvuică.  Vedeta se gândeşte să îşi surprindă soţul ca la carte, cu lumânări parfumate şi cu atmosferă intimă, chiar dacă este conştientă că astfel de "trucuri" pot fi considerate învechite.

"Cadoul meu de Valentine's Day: nu-l enervez. Pun accent pe pasiune, pe lumânări parfumate, pe culoarea roşie, pe lenjerie intimă. Ştiu că sună a clişeu, însă dă rezultate de fiecare dată", a declarat ea pentru emisiunea D-Paparazzi. Aceasta spune că nici soţul ei nu se lasă mai prejos cu romantismul în astfel de ocazii. În anii trecuţi, el şi-a răsfăţat partenera de viaţă cu cadouri deosebite.

"Cel mai romatic Valentine's Day l-am petrecut în urmă cu patru ani, la Paris. Am fost surprinsă de soţul meu cu un weekend romantic în oraşul de pe malul Senei. Am stat la Hotel de Louvre şi am luat cina la un restaurant din Grădina Botanică. A fost minunat", a mai declarat Dana Săvuică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-21

TAGURI: Dana_Savuica, surpriza, Valentine’s DayComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image