2017-01-23 02:35


Surpriza lui Ciutacu pentru restul pieţei tv

 |  21:00
Surpriza lui Ciutacu pentru restul pieţei tv

Victor Ciutacu este moderatorul emisiunii „Vorbe Grele“, transmisă de postul de televiziune Antena 2, iar în prezent de Antena 3 vineri seara. Urmând exemplul altor  vedete din showbizul autohton, care s-au grăbit să spună cât de rău sau bun a fost anul 2011,  realizatorul tv a făcut şi el bilanţul pentru anul care tocmai s-a încheiat  şi a ajuns la o concluzie, mărturisind şi ceea ce-şi doreşte să realizeze în 2012.

„Sunt la modă bilanţurile pe 2011 şi jelania colectivă că a fost cel mai prost an din istorie. Să-l fac şi eu pe-al meu? În caz că interesează pe cineva, au fost şi bune, şi rele. Profesional vorbind, strict din punctul de vedere al televiziunii (unde mâine-poimâine fac cinci ani), a fost lovitură. Ediţii speciale cu oameni speciali, Premiul APTR, reinventarea interviului în direct, dezvăluiri preluate-n buclă, concurenţă spulberată. Şi, pe final de an, satisfacţia că maşinăria Antenei 3 funcţionează. Pentru că, indiferent cine şi de ce a lipsit de pe post, înlocuitorii au ţinut cifrele la fel de sus. Ziarul însă îmi stă pe suflet, dar nu mă las. N-am fost laş niciodată, n-o să încep să mă autoconserv la aproape 42 de ani. Nu pot să mă ascund într-un colţ şi să aştept să treacă furtuna, nu-mi stă-n caracter. Deşi toate valurile din presa scrisă, care nu ne-au ocolit nici pe noi, la «Jurnalul Naţional», m-au afectat serios”, spune realizatorul tv pe blogul său.

Viaţa între plângeri penale şi procese

Pentru că ianuarie este luna de odihnă, Victor Ciutacu şi-a luat câteva zile libere şi a plecat într-o binemeritată vacanţă, fără a dezvălui însă locul. „Personal, am avut parte de vacanţe mai multe ca niciodată şi mai mişto. M-au încărcat psihic. Cum sper s-o facă şi în următoarea, deci ne revedem pe sticlă, cu siguranţă, pe 13 ianuarie. Când am iar o surpriză pentru restul pieţei tv, să mă ţină minte de la începutul anului. În rest, stresul continuu, plângeri penale, procese, sentinţe, curiozităţi DNA, indiscreţii, atacuri scelerate şi susţinute, sănătate şubrezită, extenuare. Pe final, pentru amatorii de cancanuri stupide şi făcătorii de ştiri/dezvăluiri de pe Facebook: scormoniţi prin opera vedetelor, băieţi, viaţa mea privată (cu familie cu tot) continuă să rămână privată”, a ţinut să lămurească acesta, la început de an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Ciutacu, surpriza, piata tv, bilantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RED WALL
11 Ian 2012

Trebuie recunoscut ca modestia nu-l da afara din casa pe VC. Sunt alti jurnalisti mult mai valorosi decat el, dar nu-si striga succesul in gura mare.
IOAN
11 Ian 2012

Cand preda locuinta sociala de care beneficiaza in general un handicapat primarului Oprescu?
DIMITRIE
11 Ian 2012

un mascarici!!!!
XOLV
11 Ian 2012

""atacuri scelerate şi susţinute"""" din nou ipocrizie si auto-victimizare din partea unuia din cei mai fideli caini ai socialismului demagogic
ANIELA
12 Ian 2012

Imi place Ciutacu...este un jurnalist de nota 10!!!
DEXTER
12 Ian 2012

Il admir pe Ciutacu pt stilul lui aparte: spune lucrurile pe nume, franc si direct. Bravo lui.

Adauga un comentariu

Random image