2018-10-23 01:54


Survivor, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, ajunge in Romania

 |  15:19
Survivor, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, ajunge in Romania

16 aventurieri vor fi trimişi pe o insulă pustie, unde vor trebui să se descurce cu resurse minime şi să facă faţă unor condiţii neprietenoase, într-o cursă pentru marele premiu pus în joc. Acesta este subiectul show-ului "Survivor"/"Supravietuitorul" care va incepe, in curand, la Pro TV, o productie de televiziune curajoasa, apreciata in lumea intreaga.

Pro TV a dat startul preselecţiilor pentru emisiunea "Survivor". Cei care doresc să participe la acest reality-show trebuie să trimită la adresa de e-mail supravietuitorul@protv.ro un mesaj cu detalii personale, precum şi cu motivul pentru care doresc să devină primul Supravieţuitor al României, informează Pro TV.

Formatul "Survivor" este considerat un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality-show în televiziune. "Survivor" este un format deţinut de Castaway Television, iar Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare pentru România, anunta Mediafax.

Formatul este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licenţa pentru producţia locală a show-ului. "Survivor" este unul dintre puţinele formate care reuşesc să înregistreze rezultate de audienţă record în toate teritoriile în care este difuzat. Câştigător a şapte premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 şi chiar 30.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-25

TAGURI: survivor, supravietuitorul, show, romania, pro tv, preselectii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...