2019-02-20 09:35


Tania Budi nu se simte capabilă să fie o mamă responsabilă

 |  16:31
Tania Budi nu se simte capabilă să fie o mamă responsabilă
Livia Lixandru

Tania Budi nu se simte capabilă să fie o mamă responsabilă. Tania Budi are 45 de ani şi este o femeie singură, chiar dacă din viaţa ei au făcut parte câţiva bărbaţi râvniţi, cum ar fi Cătălin Botezatu, Lucian Viziru sau Adi Cristea. Tania Budi s-a îndrăgostit la 14 ani, dar nu a ajuns niciodată în faţa altarului şi nici nu a devenit mamă. Tania Budi încă trăieşte ca o adolescentă şi iubeşte viaţa agitată. Nu crede că se va căsători vreodată şi s-a gândit serios dacă va putea fi o mamă responsabilă.

Diva de la malul mării, Tania Budi, trăieşte ca-n adolescenţă, doarme câte două ore pe zi ca să nu piardă nopţile din cluburi şi nici soarele de la plajă. Prin viaţa ei au trecut bărbaţi celebri, cum ar fi, Cătălin Botezatu, Lucian Viziru sau Adrian Cristea,  dar a ajuns să împartă casa doar cu Judy, căţelul ei. S-a îndrăgostit prima oară la 14 ani, nu a ajuns în faţa altarului niciodată şi s-a trezit la 45 de ani singură.

Chiar şi aşa, Tania Budi e mulţumită de viaţa agitată pe care o duce. “M-am născut la mare, se ştie că locul în care ne naştem are o anumită energie, iar acolo noi funcţionăm mult mai bine decât în orice alt loc de pe pământ. Aici îmi încarc bateriile, mai ales când stau mai pe seară, în briză, pe malul mării. Pot să nu dorm două nopţi la rând, dacă stau o oră-două pe malul mării, mă reîncarc cu energie”, a spus ea pentru CANCAN.ro. Deşi îşi dorea să facă un copil de tânără, Tania se gândeşte serios acum dacă ar putea să mai fie o mamă responsabilă. “N-aş vrea să schimb nimic important la trecutul meu. Dacă aş întâlni aceiaşi oameni, nu aş lua altă decizie, dar pe destui i-aş ocoli. Cât despre o relaţie, dacă aş fi vrut să mă opresc, să-mi întemeiez o familie, aş fi putut, dar nu sunt persoana compromisurilor şi n-a fost să fie”, a mai spus Tania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

Mai multe imagini:
Tania Budi nu se simte capabilă să fie o mamă responsabilă
zoom

TAGURI: Tania, budi, mama, capabila, responsabila, adolescenta, casatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
11 Ian 2015

la cum arata ,nu-i de mirare.oricum nici eu n-ash fii riscat
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...