2018-07-16 12:01


Tania a ratat şansa de a merge la altar de patru ori

 |  16:53
Tania a ratat şansa de a merge la altar de patru ori

Chiar dacă are 44 de ani, Tania Budi încă mai arată ca o adolescentă şi are grijă întotdeauna să se menţină în formă. Se simte bine mental şi încă mai speră că va întâlni bărbatul perfect, asta după ce a fost la un pas să îmbrace rochia de mireasă de patru ori până acum. Mai mult,  Tania Budi are gusturi clare când vine vorba de un eventual partener de viaţă, deşi ştie că e dificil.

„Unii suntem făcuţi pentru casă, pentru bucătărie, alţii nu. Nu sunt complicată, dar nu e o reţetă pentru a fi cucerită. De obicei, sunt anumite frecvenţe între oameni şi ele se deschid cu anumiţi oameni. Îmi place bărbatul educat, cu caracter. În momentul în care e cult poate să spună şi două cuvinte, că nu ştii că nu e blank“,a explicat Tania la „Cancan TV“. Tania este recunoscută ca fiind eterna burlăciţă şi  a mărturisit că totuşi a avut în viaţă câteva relaţii serioase, care ar fi putut să facă din ea o femeie măritată, dar pe care însă le-a ratat. „Nu am ajuns până la altar, dar am fost în discuţii, în pregătiri, de vreo 3-4 ori. Mi-a fost greu să duc o relaţie mai mult de 3-4 ani. Dacă ar fi persoana potrivită, totul ar curge de la sine. Cea mai lungă relaţie a durat 6 ani, cea mai scurtă o zi. Cea lungă era o relaţie cu multă pasiune, dar fără compatibilitate. Nu aveam dorinţa de a construi lucruri. Mi-am dorit copii, mă gândesc că e o experienţă de care nu trebuie privată o femeie“, a spus fosta iubită a lui Cătălin Botezatu.

Diferenţa de vârstă nu contează

Când vine vorba despre un bărbat însurat, Tania Budi are o părere radicală. Aceasta vorbeşte chiar şi despre relaţia pe care a avut-o cu designerul Cătălin Botezatu, în urmă cu mulţi ani. „Am ieşit cu cineva la ziua lui Cătălin Botezatu, era căsătorit, dar nu am legat decât o amiciţie. Cu Cătălin, eram nişte copii, am fost împreună acum 20 de ani, nu eram pregătiţi de altceva, avem o prietenie solidă şi nu mai poate să intervină altceva. Diferenţa de vârstă nu contează, comunicarea e mai importantă“, a povestit Tania. Fosta vedetă tv are şi un secret pentru felul în care arată la cei 44 de ani. „Aş zice că am 30 şi ceva de ani. Unul dintre secretele mentale e că nu trebuie să te sperii de îmbătrânire, dar mie nu mi-a fost niciodată frică. Nu merg la sală, am fobie, tot secretul e la mâncare. Dacă mănânc ceva, că mai face mama, două zile fac foamea total. Cel mai mult am avut 60 kg, acum mă menţin pe la 54 kg“, a spus ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-18

Mai multe imagini:
Tania a ratat şansa de a merge la altar de patru ori
zoom

TAGURI: tania Budi, casatorie, planuri, pregatiri, sansa, altar

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova