2017-01-19 11:24

MONDEN


„Tanţa”, în proces cu jandarmii

 |  21:00
„Tanţa”, în proces cu jandarmii

Actriţa Nuami Dinescu, cunoscută de public ca Tanţa, asistenta lui Teo Trandafir, a evitat să mai apară în presă,  din cauza mai multor experienţe neplăcute pe care le-a trăit în ultima vreme.  Ea a acceptat totuşi să ne vorbească despre una dintre întâmplările neplăcute de care a avut parte în această vară.

Evenimentul s-a petrecut în timpul unui miting neautorizat organizat în Piaţa Victoriei. Ghinionul a făcut ca Nuami să fie în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Astfel că, făra să aibă o vină, actriţa s-a trezit cu o amendă din partea jandarmilor.  „Tocmai mă întorceam din oraş cu o prietenă şi ne-am oprit curioase să vedem ce se întâmplă la acel flashmob.  Aşa am aflat că oamenii prezenţi acolo protestau  faţă de uciderea cailor de la Letea. Nu am făcut nimic, nu am spus nimic, doar m-am uitat. După câteva minute, mă trezesc  lângă mine cu doi jandarmi care mi-au cerut actele. Le-am explicat că nu am venit să protestez. M-au întrebat dacă ştiu că este un miting neautorizat, iar eu i-am explicat că veneam din oraş şi am nimerit întâmplător în acel loc. Nimeni nu înţelegea şi, mai mult decât atât, prietena cu care eram s-a făcut că nu mă recunoaşte fără să intervină şi să-mi susţină afirmaţiile. Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplă. Degeaba am dus muncă de lămurire, pentru că oamenii ăia erau hotărîţi să mă amendeze. Eram şocată de faptul că eram acuzată pe nedrept, iar prietena mea mă lăsase atunci când aveam mai mare nevoie de ea”, ne-a povestit  Nuami Dinescu.

Hotărâtă să-şi demonstreze nevinovăţia

Fosta asistentă a lui Teo a renunţat pentru moment să mai lupte cu morile de vânt, mai ales că prietena ei nu a vrut să depună mărturie, pentru a o ajuta.  Chiar şi aşa, Nuami  a considerat că trebuie să demonstreze că a avut dreptate şi s-a hotărât să-i dea în judecată pe cei care i-au dat amendă degeaba. „Mi s-a părut normal să-i dau în judecată, pentru că nu aveau dreptate. O să fiu în proces cu ei, în curând. Probabil au fost mulţi cei care au trecut prin ce am trecut eu, dar nu am de gând să stau cu mâinile în sân”, a încheiat actriţa Nuami Dinescu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
07 Sep 2011

da, nimic nou in romania. Intrebare: vi s-a intamp lat vreodata ca un sefule t sa va sune, sa va roage sa il sunati ca, apoi pe timpul si minutele perso nale sa va besteleasca ti mp de o jumatate de ora, iar cand argumentele logi ce contrazicea cele spuse de sef sa o ia de la cap at? Se intampla in Roamni a.
MIHAI
07 Sep 2011

Pacat ca ROMANIA a ajuns nu un stat demecratic, ci un stat POLITIENESC. Num ai o noua revolutie va re usii sa indrepte lucriril e.

Adauga un comentariu

Random image