2017-01-23 04:39


Tatăl lui Teo: „Marian îmi blochează orice comunicare cu fata mea!”. Doctorul Ion Uţă se plânge că prietenul fiicei sale îl împiedică să afle veşti despre ea

 |  19:43
Tatăl lui Teo: „Marian îmi blochează orice comunicare cu fata mea!”. Doctorul Ion Uţă se plânge că prietenul fiicei sale îl împiedică să afle veşti despre ea

Tatăl lui Teo Trandafir,medicul brăilean Ion Uţă, susţine că nu poate afla direct de la sursă veştidespre starea de sănătate a fiicei sale, pentru că Marian Teodorescu - cel maibun prieten al lui Teo, aflat alături de ea la Viena – îi „blochează” oricecale de comunicare. Astfel, doctorul Uţă se afla, ieri, la cabinetul său decardiologie-pediatrie, aşteptând ştiri din mass-media despre Teo, care a fostsupusă unei intervenţii chirurgicale la pancreas, în clinica vieneză AKH.

„Nu mai ştiu nimic de Teo, nu am noutăţi.Dimpotrivă, mă gândeam că poate aveţi dumneavoastră, ziariştii, să-mi spuneţiceva despre Teo. Stau şi aştept ştirile, pentru că doar din mass-media maireuşesc să aflu câte ceva”, ne-a declarat, ieri, tatăl lui Teo Trandafir, înaşteptarea rezultatului operaţiei fiicei sale. Întrebat dacă nu a primit veştide la Marian Teodorescu, medicul Ion Uţă ne-a răspuns: „Nu, nu mi-a spus nimic.Marian îmi blochează orice comunicare cu fata mea! Nu ştiu de ce, dar aşa staulucrurile, iar eu nu am ce să fac, decât să aştept”. Deşi spune că stă cusufletul la gură să afle cum a mai evoluat starea de sănătate a lui Teo, IonUţă declară că o vizită la fiica lui, la Viena, ar fi total lipsită de sens.„Nu m-am gândit să mă duc acolo. Ce să fac eu acolo? Lucrurile sunt complicate.Ea se află în operaţie, vă daţi seama că nici n-aş avea voie să merg să o văd,se află într-o izolare totală, într-un mediu steril. Sigur, dacă m-ar chemadoctorii, dacă mi-ar spune că ar avea nevoie de mine, m-aş duce! Pentru fatamea m-aş duce până în Lună!”, a mai declarat pentru „Puterea” Ion Uţă.

Face eforturi să stea departe de Xanax

De la jumătatea luniiianuarie, de când Teo este internată la clinica AKH din Viena, doctorul Ion Uţăspune că a trăit cea mai cruntă perioadă din ultimii ani. „Mi-a fost foartegreu... nopţi nedormite, griji, stres, de multă vreme nu am mai avut parte de oasemenea experienţă nefericită. Am şi o cutie de Xanax în sertar, dar încerc săstau departe de pastile, pentru că sunt puternice şi dau dependenţă. Tot ce-midoresc este să-mi văd fata acasă, sănătoasă!”, ne-a declarat medicul brăilean.

Ieri, la puţin timp dupăora 12.00, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, „necesară pentru a controla procesul inflamator alpancreatitei”, conform medicilor de la clinica AKH. “Câteva intervenţii endoscopiceau avut loc deja zilele trecute, dar nu au dus la nici un rezultat promiţător”,au mai declarat aceştia, într-un comunicat oficial. Starea lui Teo s-aînrăutăţit săptămâna trecută, când toată lumea aştepta externarea şiîntoarcerea acasă a vedetei.

Deputatul PDL TeoTrandafir a ajuns la Spitalul Elias din Capitală la începutul acestui an, dupăce câteva zile la rând se simţise rău. Din cauza dotărilor rudimentare, mediciiromâni i-au recomandat vedetei să se transfere la o clinică performantă dinViena, unde va avea mai multe şanse să se vindece. Costul tratamentului lui TeoTrandafir îl suportă Adrian Sârbu, bosul PROTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-20

Mai multe imagini:
Tatăl lui Teo: „Marian îmi blochează orice comunicare cu fata mea!”. Doctorul Ion Uţă se plânge că prietenul fiicei sale îl împiedică să afle veşti despre ea
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image