2017-01-17 21:32

MONDEN


Tatăl lui Teo: ''O aştept acasă cu un ciomag noduros!''

 |  18:00
Tatăl lui Teo: ''O aştept acasă cu un ciomag noduros!''
Internată de aproapedouă luni la clinica AKH din Viena, unde a fost operată recent la pancreas, TeoTrandafir va avea parte de o surpriză nu tocmai plăcută din partea tatălui său.În spirit de glumă, doctorul brăilean Ion Uţă ne-a declarat că o aşteaptă acasăpe fiica lui „cu un ciomag noduros pe spinare, ştie ea de ce”. Tatăl lui Teone-a mai spus că este conştient că perioada de convalenscenţă a deputatei va fiuna îndelungată, dar este optimist şi crede că totul se va termina cu bine pentruea.

Tatăl lui Teo Trandafireste un om plin de umor, care nu pare să se lase descurajat nici de cele mainefericite evenimente. Întrebat ce surpriză îi pregăteşte fiicei sale laîntoarcerea în ţară, Ion Uţă ne-a răspuns, cu zâmbetul pe buze: „O aştept acasăcu un ciomag noduros! O să-i aplic pe spinare un ciomag cu cât mai multenoduri, ştie ea de ce. Numai s-o văd odată, să vină acasă şi să o pup, că apoiavem noi timp şi de surprize!”. Medicul este conştient că Teo mai are multehopuri de trecut până la o recuperare totală, dar este fericit că a rezistatintervenţiei chirurgicale. „Operaţia a fost un succes, a ieşit foarte bine, iarrezultatele se vor vedea în timp. Acum, sigur, convalescenţa va fi lungă,momentan este conectată la aparate, pentru că se află în comă provocată. Darsperanţele sunt intacte. Dacă ar fi după mine, aş fi vrut să se recupereze încinci minute, iar în al şaselea, să vină acasă! Ce putem face? Avem răbdare şisuferim, dar mai şi glumim, căci acum ştim că totul va fi bine”, crede Ion Uţă.

Conform mediciloraustrieci de la clinica AKH, Teo Trandafir este în proces de refacere dupăoperaţie, proces care decurge armonios, dându-le motive să fie optimişti. Eisperă ca, în cel mai scurt timp, deputata să înceapă să respire fără ajutorulaparatelor. Potrivit chirurgilor, Teo a făcut progrese remarcabile, funcţiile vitalesunt stabile, iar starea sa este din ce în ce mai bună.

Pe 24 februarie, TeoTrandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complexe, după ce fusesediagnosticată cu panceratită acută şi infecţie abdominală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-01-28

Mai multe imagini:
Tatăl lui Teo: ''O aştept acasă cu un ciomag noduros!''
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image