2017-01-21 00:05

MONDEN


Tatăl lui Teo Trandafir: Sper că nu se dă cu sania!

 |  21:00
Tatăl lui Teo Trandafir: Sper că nu se dă cu sania!

Anul trecut, în această perioadă, Teo Trandafir se zbătea între viaţă şi moarte într-un spital din Viena şi medicii nu erau optimişti privind şansele sale de însănătoşire. După câteva operaţii şi o perioadă lungă de recuperare, vedeta se simte bine şi zilele acestea se bucură de o vacanţă la munte. Înainte de a pleca la zăpadă, tatăl său, medicul Ion Uţă, a rugat-o să-i promită că stă cuminte şi că nu face efort.

Începutul lui 2011 a fost unul de coşmar pentru Teo Trandafir, iar medicii s-au temut pentru viaţa ei. Sperau la o minune, iar cei care o iubesc au înălţat rugăciuni fierbinţi către Cel de Sus şi starea de sănătate a vedetei tv s-a îmbunătăţit văzând cu ochii. Teo a trecut prin cinci operaţii într-un singur an şi spune că tot de atâtea ori a învăţat să meargă din nou, a luat-o de la zero cu capul sus. “M-am cam săturat sinceră să fiu ca pentru mine mersul pe picioare să fie o performanţă fizică de neegalat. Dar, mă rog, o luăm de la început de câte ori este nevoie. (…) Fac ce pot, cât pot, dar în principiu e bine să-ţi porţi suferinţa cu eleganţă. Adică e bine să nu te vadă toată lumea, să te jelui că nu te poate ajuta nimeni”, declara Teo în urmă cu puţin timp, în “PRO TV Magazin”. Vedeta tv, una dintre cele mai îndrăgite din România, a început anul cu dreptul şi, după ce a făcut faţă cu brio unui rol de poliţistă în serialul “Pariu cu viaţa”, acum se află la munte împreună cu fiica ei, Maia, şi cu bunul ei prieten, Marian Teodorescu, cel care a fost alături de ea în toată perioada în care a stat la Viena şi mai apoi, postoperaţii. Ion Uţă, tatăl lui Teo, a fost tot timpul convins că fiica lui se va face bine, iar acum este foarte fericit pentru aceasta. “Am vorbit cu ea recent şi era la Braşov, la munte. Se relaxează şi ea pentru că, slavă Domnului, se simte bine. I-am şi spus «să nu te pună sfântul să faci vreun efort pe acolo!». Ştiu că e zăpadă şi e frumos, Maia se dă cu sania, dar sper ca ea să nu facă treaba asta. O să aibă destul timp şi de sanie, şi de schiuri, şi de toate, dar acum important este să se refacă pe deplin. Ea a fost tot timpul «bolnavă» de optimism şi datorită acestui lucru evoluţia stării sale de sănătate a fost una pozitivă. Lucrurile stau bine acum, însă anul trecut pe vremea asta o cam băgase rău de tot pe mânecă. Se speriase chiar şi ea, dar uite că totul e bine acum. Are un organism bine format şi acum fac aluzie la mine, desigur, pentru că i-am dat gene bune!”, ne-a declarat tatăl lui Teo, amuzat.

Distanţa îi ţine departe

Medic pediatru şi cardiolog în Brăila, tatăl lui Teo ne-a spus că nu a reuşit să se vadă cu fiica lui de sărbători, distanţa fiind un impediment serios în calea întâlnirii lor. “Nu-i arde ei de mine, dar mie îmi arde de ea!”, a glumit părintele vedetei tv. “Ea este acolo, eu aici, nu ne putem vedea foarte des, dar dacă ştiu că e bine, sănătoasă, sunt fericit. Nu am nevoie de mai mult! Eu sunt cu sufletul alături de ea şi ea ştie lucrul acesta!”, spune doctorul Ion Uţă. În vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internată la Viena în 11 ianuarie 2011, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie. Acelaşi diagnostic i-a fost pus şi la Spitalul Elias din Bucureşti, unde Teo Trandafir s-a aflat înainte de a fi transportată la clinica din capitala Austriei, a treia ca mărime din lume. “N-am mâncat vreo două luni jumate nimic, decât prin venă. Când m-am apucat să mănânc din nou oboseam, pâinea fără sare era sărată, apa era sărată. Am băut trei luni apă de la chiuvetă şi când am băut apă plată era groaznică”, a declarat Teo în toamnă. “În timp ce telefonul meu suna continuu, iar eu nu aveam voie să răspund, mă gândeam câţi oameni dragi mie, oameni cu care n-am mai vorbit de atâţia ani, se gândesc la mine. Sunau în disperare, mesaje cu «Nu te lăsa!»... Şi m-am gândit că nu pot să mor şi să-i întristez pe oamenii ăştia...”, a declarat Teo în „PRO TV Magazin“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

Mai multe imagini:
Tatăl lui Teo Trandafir: Sper că nu se dă cu sania!
zoom

TAGURI: teo trandafir, ion uta, munte, maiaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image