2017-01-19 17:08

MONDEN


Tatoiu, la un pas să-l dea în judecată pe Măruţă

 |  14:43
Tatoiu, la un pas să-l dea în judecată pe Măruţă

De-alungul timpului, realizatorul tv Cătălin Măruţă a făcut nenumărate farse vedetelor din showbizzul autohton, care mai de care mai trăsnite, pe care mai apoi le-a prezentat în emisiunea “Happy Hour”. Chiar dacă unele dintre ele nu au fost chiar pe gustul “victimelelor”, totuşi vedetele noastre nu s-au supărat pe Măruţă şi au tratat totul ca pe o glumă. Se pare însă că soţul Andrei a cam dat-o în bară zilele trecute când a ales să îi facă o farsă tocmai Monicăi Tatoiu, care s-a făcut foc şi pară pe vedeta tv şi la acuzat pe acesta că a încălcat legea.

Rezultatul farsei n-a fost cel la care se aşteptau, pentru că intenţia lui Măruţă de a face o glumă, a stricat prietenia celor doi. Acum Monica Tatoiu este supărată pe Cătălin. "M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu", a spus Monica Tatoiu pentru ziarul "Ring". Revoltată de gluma lui Măruţă ea a  chemat imediat Poliţia la faţa locului. "Echipa emisiunii a intrat pe o stradă unde accesul e interzis, cu excepţia riveranilor. Mai mult, mi-au mutat maşina, care e proprietate privată. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de Poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea", a spus Tatoiu. "Nu îl mai dau în judecată. În schimb, am chemat Poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie", a mai adăugat aceasta.

Monica Tatoiu s-a declarat profund dezamăgită de felul în care merg lucrurile în emisiunile tv. „Această întâmplare m-a făcut să mă gândesc cât de disperate după rating au ajuns televiziunile în ziua de azi şi cum, pe un fond al diminuării cheltuielilor din publicitate, vor să facă audienţe cu orice preţ, încălcând legea”, a mai spus Tatoiu.

Cătălin Măruţă nu este singurul cu care Monica Tatoiu a intrat în conflict. În urmă cu câteva luni, aceasta s-a certat în cadrul unei emisiuni cu Mădălina Pamfilie, presupusa amantă a lui Radu Mazăre. Doamna Tatoiu a facut-o praf pe Mădălina Pamfile la “Happy Hour”: "E frumoasă, dar e proastă". De asemenea, Monica Tatoiu s-a certat şi cu Serghei Mizil. Acesta a insultat-o pe Monica Tatoiu după ce femeia de afaceri a comentat idila Oana Niculescu-Mizil - Marian Vanghelie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Monica_Tatoiu, judecata, Maruta, farsaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ELENA
16 Feb 2012

cu toate astea nu are simtul umorului aceasta madame!!!

Adauga un comentariu

Random image