2018-11-20 20:23


Teo Trandafir: Nu mă machiez des, că nu mă pricep

 |  16:59
Teo Trandafir: Nu mă machiez des, că nu mă pricep
Livia Lixandru

Teo Trandafir a explicat de ce nu se machiază, asta după ce a primit un „minus” din partea unui prieten make-up artist. De-a lungul timpului, Teo Trandafir a fost acuzată că „s-a manelizat” şi că refuză să slăbească, însă vedeta a făcut o remarcă interesantă pe blogul personal. Teo Trandafir aminteşte că au fost şi persoane care au spus despre ea că nu se machiază.

Mai mult, Teo Trandafir a aflat de acest nou „minus“ de la un prieten, make-up artist, care, de altfel, s-a şi oferit să o consilieze şi chiar să o machieze pentru apariţiile publice. Însă Teo Trandafir  nu se lasă înduplecată. „Un bun prieten, make-up artist, deci rănit cumva în arta lui, mi-a spus că m-a băgat în seamă netul, că cică nu mă machiez. S-a oferit imediat să-mi vină în ajutor şi-i mulţumesc. Dar nici aşa! Să mor dacă m-am gândit la asta până acum! Eu pun acolo, o pudră sau ce mai găsesc pe «bufet», dar ce să mai machiezi la mine şi de ce să faci asta? Ce efecte se aşteaptă să obţin eu de la mine, în condiţiile în care mă consider chiar norocoasă, stând în spatele feţei mele, deci nevăzându-mă? Refac o parte din finalul unui limerick bine tradus în limba română, cu respect faţă de forma fixă a acestui tip de poezie ludică: «Dar eu rabd mutra mea/ Fiindcă stau după ea. Mai rău e de cel ce-i sta-n faţă!»”, scrie Teo pe blog.

„Suntem prea serioşi degeaba“, continuă aceasta. „Prea gravi, fără miză. Acuzaţi-mă de hedonism, că stau. Aşa e. Nu mă machiez des, că nu ma pricep. Şi nu mi se pare atât de important, până la urmă. Dar nu-mi revin din «Focul» celorlalţi care oricum n-au unde să mă vadă, că nu mă expun. Mă duc, totuşi, să-mi pun un rimel şi viaţa mea va fi alta. O dâră de tuş îmi va da înţelepciune în sufrageria mea, iar după blush voi înţelege ce naiba caut, când mă rog la Dumnezeu să-mi dea echilibru. Neaparat“, încheie Teo cu ironie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-22

TAGURI: teo, trandafir, machiază, makeup, artist, minus, blog
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...