2018-09-25 01:04


Teo Trandafir, operată de urgenţă

 |  16:51
Teo Trandafir, operată de urgenţă

Carismatica prezentatoare tv a trecut din nou prin mâna medicilor chirurgi. Teo a suferit luna aceasta o intervenţie chirurgicală laparoscopică, pentru a scăpa de o hernie abdominală.

În această vară, Teo Trandafir nu s-a putut bucura de concediu pentru că a trebuit să rezolve de urgenţă o problemă medicală care o deranja de mai mult timp. Vedeta s-a operat de urgenţă pentru a-şi corecta o eventraţie dobândită de la intervenţiile chirurgicale suferite la Viena.

“Hernia hiatala pe care o aveam de la nenumaratele interventii chirurgicale pe care le-am facut in Austria avansa cu trecerea timpului si imi era destul de dificil să mă misc, in plus, imi provoca dureri, uneori, insuportabile, asa ca, am decis sa fac ceva in acest sens. Oricat de greu mi-a fost sa ajung iarasi la spital, si sa trec prin traumele unei operatii, mi-am luat inima in dinti si, dupa terminarea sezonului “Teo”, m-am dus direct la clinica doctorului Copaescu, ca sa rezolv situatia odata pentru totdeaua”, a declarat Teo Trandafir, pentru WOWbiz.ro.

Operaţia nu a fost una foarte grea, dar prezentatoare tv a fost destul de speriată: “Mi-a fost o frica incredibila, insa toata lumea de la clinica a fost extrem de amabila cu mine. M-am dus la spital intr-o zi de  vineri, chiar dupa ultima mea emisiune de la KanalD, si m-am externat miercuri, cu o zi mai tarziu decat ar fi fost nevoie, dar doctorul Copaescu si echipa lui au considerat ca nu trebuie sa existe nici cea mai mica problema in ceea ce ma priveste. Mai mult, in momentul in care am ajuns pe masa de operatie, inainte de anestezie, o asistenta foarte draguta mi-a zis “acum, sa va alegeti un vis frumos, o sa fie totul bine, o sa vedeti”. Asa a si fost! Dupa interventie, nu ma durea nimic, ma simteam ca noua, iar in prima zi, am facut 15 ture pe culoarele spitalului si am baut si jumatate de kilogram de apa”, a spus Teo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-18

TAGURI: teo trandafir, operatie, vedeta, hernie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...