2017-01-21 06:26

MONDEN


Teo, de pe patul de spital: “Mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?” Vedeta urma să fie transportată, ieri, la o clinică din Austria

 |  19:55
Teo, de pe patul de spital: “Mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?” Vedeta urma să fie transportată, ieri, la o clinică din Austria

Teo Trandafir urma să fie transportată, ieri, cu oaeronavă de mici dimensiuni, la spitalul AKH din Viena, însă plecarea deputatuluiPDL nu era sigură, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Internată în urmăcu cinci zile la Spitalul Elias din Capitală, fosta vedetă de televiziune estesuspectată de pancreatită acută, iar starea sa nu s-a ameliorat, în ciudaeforturilor făcute de medici. Doctorii au declarat că i-au recomandat lui Teosă se trateze în Austria din cauza dotărilor precare din sistemul sanitarromânesc. De pe patul de spital, vedeta a postat ieri, pe contul său deFacebook, un mesaj în care spune că pleacă la Viena.

Încă de sâmbătă, medicii care o îngrijesc pe Teo laSpitalul Elias au decis că cel mai bun lucru pentru sănătatea deputatului PDLeste acela de a o trimite la spitalul Allgemeines Krankenhaus din Viena. Starea Teodorei Trandafir îi permitedeplasarea în străinătate, iar o aeronavă era pregrătită să o transporte încapitala austriacă. Vremea proastă a dat însă planurile peste cap, astfel că ieri,până la închiderea ediţiei, fosta vedetă tv aştepta confirmarea pentru a-şi facebagajul de plecare spre Viena. Teo urmează să fie supusă unor analizeamănunţite la Allgemeines Krankenhaus, recunoscut drept cel mai mare spital dinEuropa şi al doilea, ca mărime, din lume. „Fetele mele dragi, mâine vizitezViena! Ce să vă aduc?”, a scris, ieri, Teo Trandafir pe contul său de Facebook,străduindu-se, ca întotdeauna, să-şi păstreze tonul vesel indiferent decircumstanţe.

Deşi medicii de la Elias audeclarat, în mai multe rânduri, că vedeta ar suferi de pancreatită acută,Mircea Badea, bun prieten cu Teo, neagă vehement că acesta ar fi diagnosticul,dar refuză să aducă lămuriri. Deputatul PDL a ajuns la spital pe 6 ianuarie,spunându-le medicilor că timp de două zile nu s-a simţit bine.

Huidu va reveni la “Cârcotaşi” în martie

Dacă anul trecut, exact în aceste zile, Huidu sebucura de frumuseţea pârtiilor din Innsbruck şi povestea pe blog despre cât de civilizată e Austria,în acest an, “cârcotaşul” se află tot acolo, însă în spital. Potrivitapropiaţilor, Şerban se reface foarte bine după accidentul la schi petrecutînainte de Revelion, iar medicii sunt optimişti privind starea lui de sănătate.Alături de el, la clinica din Austria, sunt soţia şi fratele lui, aceştiaajutându-l să se recupereze cât mai bine şi încercând să păstreze, pe cât sepoate, discreţia. Chiar şi aşa, milioanele de fani interesaţi de soarta “cârcotaşului”pot să stea liniştiţi pentru că Huidu va reveni la tv abia în luna martie, dupăcum ne-au declarat reprezentanţii postului Prima TV: “Şerban se recuperează foartebine! «Cronica cârcotaşilor» va reveni, cu un nou sezon, în luna martie şi nusunt motive să credem că Huidu nu se va alătura echipei. Suntem convinşi căpână atunci îşi va reveni şi ne vom putea bucura de prezenţa lui!”. Deşicolegii de la „Cronică“ trebuiau să i se alăture lui Şerban încă de săptămânatrecută, “Dezbracatu'” ne-a spus că n-au mai plecat în Austria. “Din câte ştiueu, e bine. Familia vrea să păstreze discreţia şi să-i protejeze intimitatea,aşa că nu este nici dreptul meu, nici al altui coleg să dea informaţii desprestarea lui”, ne-a mai spus Cosmin Keghes, alias Cătălin Dezbracatu'.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image