2019-01-23 18:57


Teo rămâne internată la Elias

 |  18:57
Teo rămâne internată la Elias

DeputatulPDL Teo Trandafir rămâne internată în Spitalul Universitar de Urgenţă"Elias" din Capitală, dar pacienta cere discreţie în privinţa stăriide sănătate, informează unitatea sanitară, într-un comunicat citat de Mediafax.

În acestcontext, reprezentanţii spitalului, citând prevederi ale Legii drepturilorpacientului, precizează că vor respecta dorinţa la confidenţialitate apacientei.

"Oricealte informaţii apărute în presă sau în cadrul unor emisiuni radio sau tv nureprezintă poziţia oficială a spitalului", a precizat sursa citată.

TeoTrandafir, deputat PDL, a fost internată, joi, la Spitalul Elias, la secţia deGastroenterologie, fiind suspectată de pancreatită acută, fiindu-i făcuteanalize şi un examen computer tomograf. Pe de altă parte, Mircea Badea, bunprieten cu Teo Trandafir, susţine că vedeta nu suferă e pancreatită acută, fărăa oferi, însă, alte detalii.

Teo a ajunsjoi la spital, după ce timp de două zile nu s-a simţit bine.

"Mi-auspus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut ocriză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm.De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacădurerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au ziscă trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-auspus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şide somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioadaurmătoare", declara Teo acum câteva zile, pentru showbiz.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...