2019-01-18 11:50


Teo Trandafir a plecat spre Linz cu un avion privat, apoi la Viena cu ambulanţa

 |  13:30
Teo Trandafir a plecat spre Linz cu un avion privat, apoi la Viena cu ambulanţa

TeoTrandafir a plecat spre Linz cu an avion privat cu echipaj SMURD, iar de acolo afost transportată cu ambulanţa la Viena, au declarat, marţi seară, pentru Mediafax,surse medicale. "Condiţiile meteo nu au permis decolarea avionului cu careTeo Trandafir urma să meargă la Constanţa şi de acolo mai departe la Viena. Afost găsit un alt avion privat, care va zbura cu echipaj SMURD spre Linz, iarde acolo Teo Trandafir va fi preluată de o ambulanţă şi trasportată laViena", au precizat sursele citate.

TeoTradafir a fost readusă la Spitalul Elias, dar nu a rămas întrucât a fostgăsită soluţia de a fi trasportată cu un alt avion, şi anume unul privat, care azburat cu echipaj de la SMURD Bucureşti, au mai spus sursele citate.

Marţidupă-amiază, Spitalul Elias anunţa că deputatul PDL Teo Trandafir estetransferată la Clinia AKH din Viena, la solicitarea expresă a familiei şiprietenilor, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

DeputatulPDL Teo Trandafir va continua tratamentul medical la clinica din Viena, a maiarătat conducerea Spitalului Elias.

Stareamedicală a lui Teo Trandafir permitea transportul acesteia la Spitalul AKH dinViena încă de luni seară, dar demersurile au fost amânate din cauza condiţiilormeteorologice nefavorabile, au declarat surse medicale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...