2017-01-24 03:07


Teo Trandafir: Este bine să-ţi porţi suferinţa cu eleganţă!

 |  17:17
Teo Trandafir: Este bine să-ţi porţi suferinţa cu eleganţă!

În anul care tocmai s-a încheiat, Teo Trandafir a trecut prin cinci intervenţii chirurgicale care au necesitat anestezie generală, însă a găsit întotdeauna putere să se ridice în picioare şi să lupte pentru recuperare.

“Este un an de la prima operaţie, au mai fost între timp, după câte am aflat de la şeful Clinicii AKH din Viena, au mai fost încă 3, nu 2, aşa cum ştiam eu. Deci au fost 4 operaţii una după alta, după care la sfârşitul lui septembrie - începutul lui octombrie a mai fost încă una pentru că am făcut o eventraţie. (...) M-am dus din nou la Viena, am semnat altă anestezie generală, altă trezire, alt învăţat de mers. Am învăţat să merg în ultimul an de 5 ori!

M-am cam săturat sinceră să fiu ca pentru mine mersul pe picioare să fie o performanţă fizică de neegalat. Dar, mă rog, o luăm de la început de câte ori este nevoie. (…) Fac ce pot cât pot, dar în principiu e bine să-ţi porţi suferinţa cu eleganţă. Adică e bine să nu te vadă toată lumea, să te jelui că nu te poate ajuta nimeni. ªi atunci încerci să ai un pic de umor, mai maschezi”, a declarat Teo într-un interviu acordat revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: teo trandafir, operaţie, viena, ce se întâmplă, doctore?Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image