2017-01-19 09:01

MONDEN


Teo Trandafir face legea în „Pariu cu viaţa”

 |  21:00
Teo Trandafir face legea în „Pariu cu viaţa”

După un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir acceptă o nouă provocare - începe 2012 într-o nouă postură, cea de actriţă în serialul „Pariu cu viaţa”, al cărui sezon 2 începe, din 6 februarie, la PRO TV.

Teo mărturiseşte că apariţia în serial înseamnă pentru ea însăşi un pariu cu viaţa. „La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, ăsta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva”, spune vedeta tv. În serialul „Pariu cu viaţa”, Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tănţicăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală care face furori cu accentul ei. „Există o singură lege, legea mea şi nu mă interesează de altceva, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunăzi mi-a spus o actriţă pe care o întrebam dacă e bine, mi-a zis că eu fac un personaj atunci când toată lumea se aştepta să o joc pe Teo. Însă cu regizorul Iura Luncaşu lângă tine nu ai cum să o dai în bară. Vine şi-ţi zice încă o dată ce ai de făcut, este cel mai frumos, deştept şi minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este că este însurat”, spune amuzată Teo.

Nu reacţionez decât la “acţiune”

După câteva săptămâni petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect în atmosferă şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă. ”Nu  eram pregătită pentru asta, pentru mine este o experienţă inedită. Înainte să auzi «acţiune» pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le înţeleg gen: «set», «camera roll». Eu nu reacţionez decât la «acţiune» şi dacă apare vreun moment în care dau o bâlbă, stau lângă minunaţii Elvira şi Radu care se poartă cu mine precum cu un ou, mă uit în ochii lor şi merg mai departe. Pentru mine «Pariu cu viaţa» înseamnă o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori direcţi. La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită. Mie îmi este atât de uşor, pentru că toată lumea are grijă de mine, asta mă obligă să nu mă încurc, filmez atât cât pot, nu mi s-a cerut să fac mai mult, e şi o superatmosferă acolo”, mărturiseşte Teo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

Mai multe imagini:
Teo Trandafir face legea în „Pariu cu viaţa”
zoom

TAGURI: Teo Trandafir, vedeta, legea, Pariu cu viata, politistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image