2018-12-16 03:56


Teo Trandafir: Vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o. Citeşte scrisoarea deschisă a vedetei

 |  13:47
Teo Trandafir: Vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţi transmis-o. Citeşte scrisoarea deschisă a vedetei

Teo Trandafir afirmă,într-o scrisoare deschisă, că este fericită deoarece a putut să se întoarcăacasă şi să fie alături de familie, exprimându-şi totodată recunoştinţa faţă decei ce au sprijinit-o în perioada în care a fost internată la Viena şiurându-le tuturor "Sărbători fericite".

Totodată,Teo Trandafir spune că le mulţumeşte jurnaliştilor pentru grija exprimatăconstant pentru sănătatea sa şi că le doreşte să aibă parte, de sărbători, deodihnă şi bucurii.

Ea a explicat că aales să trimită această scrisoare pentru că, deocamdată, nu se simte"suficient de în putere" pentru a dialoga mai mult, fiind încă înperioada de recuperare.

Prezentăm conţinutulintegral al scrisorii deschise semnate de Teo Trandafir:

"Dragii mei,Vă scriu pentru că vreau să vă mulţumesc tuturor pentru căldura pe care mi-aţitransmis-o în toată perioada în care am stat la Viena şi să vă doresc sărbătorifericite. Sunt tare bucuroasă că am revenit acasă şi că voi putea petrecesărbătorile de Paşte lângă Maia mea, lângă prieteni şi rude. Tuturor celor caresărbătoresc Învierea Domnului, le doresc să aibă parte, în această perioadă, demultă tihnă, linişte şi belşug. Trăim într-o ţară, nu foarte bogată azi, darfoarte frumoasă. Cred eu că aceste locuri minunate merită, măcar de sărbătorilepascale, să fie populate de oameni solidari unii cu alţii, de oameni careîncearcă, fiecare, să aducă o bucurie celui de lângă el.

De aceea, îmi dorescca toţi cei care au mai mult belşug astăzi să încerce, în aceste zile, să-lîmpartă câte puţin şi cu cei care sunt mai amărâţi, dar care merită în egalămăsură să sărbătorească cum se cuvine Învierea.

Am ales din nouaceastă cale de comunicare cu prietenii mei, cu presa, cu toţi cei care mi-aufost atât de aproape, pentru că nu mă simt încă suficient de în putere să potdialoga mai mult acum. De aceea, îi rog să mă scuze şi le promit că, imediat ceprogramul de recuperare pe care îl voi urma îmi va permite, vom avea timp săpovestim.

Până atunci, le doresctuturor jurnaliştilor ca, de sărbători, să aibă parte de multă odihnă şibucurii. Le mulţumesc şi acestora pentru grija pe care au exprimat-o constantpentru sănătatea mea. Am depăşit, după cum spun şi medicii, momentul critic,însă urmează o lungă perioadă de recuperare.

De aceea, sprijinul pecare îl simt din partea prietenilor, rudelor şi jurnaliştilor este în continuarefoarte important pentru mine şi vă rămân tuturor recunoscătoare. Sărbătorifericite! Teo".

Deputatul PDL TeoTrandafir s-a întors miercuri în ţară, după mai bine de trei luni despitalizare la Clinica AKH din Viena, se simte bine şi a mers acasă, a declaratatunci pentru MEDIAFAX doctorul Gabriel Smarandache, coordonatorul echipeimedicale care s-a ocupat de cazul acesteia.

"A revenit înţară astăzi (miercuri, n.r.). Se simte foarte bine şi a mers acasă. Nu ar fiavut de ce să meargă la spital, pentru că este foarte bine", a spusGabriel Smarandache.

ReprezentanţiiClinicii AKH din Viena, unde Teo Trandafir a fost internată din 11 ianuarie,anunţau, în urmă cu o săptămână, că Teo Trandafir se simte bine şi că urmeazăsă fie externată.

La sfârşitul luniimartie, Teo Trandafir a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme denecroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii Clinicii AKH din Viena.

Pe 24 februarie, TeoTrandafir fusese supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urmacomplicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţilenecrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensivşi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză,spunând că intervenţia a fost un "succes".

Intervenţiachirurgicală a fost efectuată după ce medicii austrieci anunţau, la începutullunii februarie, că Teo Trandafir a fost supusă unei proceduri endoscopice, căse recuperează bine şi că ar putea reveni în ţară "curând". Ulterior,însă, externarea ei a fost amânată, din cauza unei complicaţii septice.

Teo Trandafir a fosttransportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena,după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul depancreatită acută de severitate medie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...