2017-01-24 09:12


Teo va fi externată în curând din spital

 |  18:01
Teo va fi externată în curând din spital

TeoTrandafir se recuperează bine şi ar putea reveni în ţară "curând",potrivit unui comunicat dat publicităţii de AKH Viena, Spitalul Universitar dincapitala Austriei unde aceasta este internată din 11 ianuarie. "TeoTrandafir se recuperează bine în urma bolii care iniţial i-a pus în pericolviaţa. Am tratat cu succes infecţia generalizată şi suntem fericiţi că febrai-a scăzut - recuperarea ei continuă cu succes", a spus profesorul MichaelGnant, de la departamentul de chirurgie al clinicii. "Ea a fost supusăunei proceduri endoscopice şi ar putea fi transferată în ţară curând", searată în acelaşi comunicat, emis pe 1 februarie.

Într-uncomunicat dat publicităţii de medicii austrieci pe 24 ianuarie, se indica faptulcă starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit, funcţiile vitale aufost stabilizate, a început să se hrănească normal şi merge fără ajutor, iardacă răspunde în continuare la tratament ar putea fi externată din Clinica AKHdin Viena în şapte-zece zile. Medicii spuneau atunci că Teo Trandafir a avut orecuperare spectaculoasă de la transferul ei de la secţia de Terapie Intensivăîn salon. "Suntem foarte mulţumiţi de progresele sale, iar pericolulimediat pentru viaţa ei a fost îndepărtat cu succes", a spus profesorulMichael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat în comunicat.

TeoTrandafir a început să se hrănească normal, iar medicaţia intravenoasă a fostredusă treptat. "Trebuie să fim atenţi în continuare şi încă tratăm ce arămas din inflamaţie", afirmă profesorul Christian Spiss, anestezist şefla secţia de terapie intensivă din unitatea medicală vieneză.

Directorulmedical al Clinicii AKH, profesorul Reinhard Krepler, s-a declarat optimist înce priveşte evoluţia stării de sănătate a lui Teo Trandafir şi a spus că, dacăorganismul acesteia răspunde în continuare la tratament, ar putea fi externatăîn şapte-zece zile.

TeoTrandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la ClinicaAKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticulde pancreatită acută de severitate medie.

Ea a fostinternată la Terapie Intensivă în clinica din Viena, iar echipa medicală aoptat pentru tratament, şi nu pentru intervenţie chirurgicală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image