2018-11-17 04:56


Teoria conspiraţiei mondene: cearta dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, o făcătură regizată chiar de ei. Vor să scape de Victor Slav!

 |  19:31
Teoria conspiraţiei mondene: cearta dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea, o făcătură regizată chiar de ei. Vor să scape de Victor Slav!

Apropiaţii Biancăi Drăguşanu, pe de o parte şi cei ai lui Adrian Cristea, pe de altă parte s-au pus de acord cel puţin într-o privinţă: cei doi sunt încă îndrăgostiţi unul de celălalt şi au pus la cale un scenariu pentru a-l îndepărta din poveste pe inocentul Victor Slav. Teoria conspiraţiei mondene subliniază că, de fapt, cearta celor doi este una regizată, aşa încât Victor Slav să se sature de scandal şi să plece singur din relaţia cu Bianca şi nunta să nu mai aibă loc.

Umblă vorba prin târg, în ultimele zile, ca ceartă dintre Bianca Drăguşanu şi fostul iubit, Adrian Cristea nu-i decât un scenariu pus la cale de cei doi pentru a-l elimina din ecuaţie pe Victor Slav, înainte de a fi prea târziu pentru că nunta ar urma să aibă loc în mai puţin de-o lună. Astfel, se vehiculează ideaa că întâlnirile tot mai dese dintre Bianca şi Cristea nu sunt deloc întâmplătoare şi nici n-au fost suprinsi împreună de paparazzi din greşeală, întregul scenariu fiind unul foarte bine pus la punct, aşa încât nervii lui Victor Slav că atingă punctul maxim de fierbere şi să anuleze nunta. Astfel, Bianca ar avea motiv să-l părăsească, aceasta fiind, în concepţia unor apropiaţi, şi intenţia sa pentru că băiatul bun de la Pro TV nu-şi permite să-i întreţină fiţele şi nici nu-i oferă pasiunea cu care a obişnuit-o fotbalistul.

În tot acest timp, Bianca are grijă să susţină, în public, relaţia cu Victor cu numeroase declaraţii de dragoste, iar mama fostei “blonde a lui Bote” chiar a aruncat ideea că fiica sa ar fi însărcinată. În plus, doamna Madi Drăguşanu, pe vremuri fanul înfocat al relaţiei cu Adrian Cristea, are acum numai vorbe de ocară la adresa fostului “ginere”. Nici naşa Nicoleta Luciu nu se lăsă mai prejos şi-i transmite fotbalistului nebun de dragoste pentru Bianca Drăguşanu să stea în banca lui şi nu se pună în calea nunţii cu Victor Slav.

Cătălin Botezatu, în schimb, este imparţial şi nu-i ridică osanale nici lui Cristea, nici lui Slav, ci militează pentru fericirea miresei. Indiferent pe cine ar alege aceasta, în cele din urmă, Bote spera că va fi fericită şi împlinită. Mai ceva decât în braţele sale.

Tocmai în acest context în care Victor Slav apare, în ochii celor de pe margine, o victimă colaterală a războiului Drăguşanu-Cristea, băiatul bun care iubeşte sincer o femeie cu un trecut amoros zbuciumat, a apărut teoria potrivit căreia roşcata ar intra în istorie pe o poziţie inferioară mamei celei rele a Albei ca Zăpada plus lupul cel rău care a mâncat-o pe Scufiţa Roşie la un loc, dacă ar îndrăzni să-l părăsească.

Însă nici dragostea pentru năbădăiosul Cristea nu-i dă pace, de la altar nu poate să fugă pentru că nu trăim în filme, aşa că trebuie să facă ceva pentru a termina povestea siropoasă cu Slav: să-l enerveze atât de tare încât să o părăsească el!

Telenovela continuă!

Rămâne de văzut dacă se va termina ca în telenovelele sud-americane cu o nuntă ca-n poveşti şi o mireasă înlăcrimată de emoţie sau ca în filmele de la Hollywood, când mireasa fuge chiar din faţa altarului cu fostul şi-l lăsa pe ginerica de izbelişte!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19
Citeste si:
Se declară vinovată! Bianca Drăguşanu, mesaj dur la adresa lui Adi Cristea
Adrian Cristea: “Când se ducea Victor Slav la sală, Bianca Drăguşanu mă suna”
NUNTĂ. Bianca Drăguşanu se mărită

TAGURI: teorie, conspiratie, cearta, bianca, dragusanu, adrian, cristea, facatura, regizata, scape, victor, slav, nunta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...