2018-12-10 16:01


The Rolling Stones a luat 2 milioane de dolari pentru un concert privat

 |  13:27
The Rolling Stones a luat 2 milioane de dolari pentru un concert privat

Membrii trupei The Rolling Stones au pretenții financiare ridicate atunci când vine vorba să cânte la un eveniment privat. Artiștii ar fi luat 2 milioane de dolari, zilele trecute, în urma unui concert, pe care l-au susţinut în Solana Beach, California, la o petrecere organizată de Ralph Whitworth, fostul CEO al companiei Hewlett-Packard.

Potrivit presei internaţionale, citată de music-news.com, la acea petrecere spectaculoasă organizată, miercuri seara, de magnatul american au participat aproximativ 400 de persoane.

Setlistul acelui concert a inclus 15 piese, inclusiv câteva "rarităţi" precum "Crazy Mama", o piesă pe care trupa The Rolling Stones nu a mai interpretat-o în concerte din anul 1999. Grupul britanic va susţine următorul concert din turneul său nord-american pe 30 mai în oraşul Columbus din statul Ohio.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: rolling, stones, concert, privat, eveniment, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...