2018-12-14 00:49


Timpul trece, năravul rămâne! Liviu Vârciu iar l-a supărat pe Nea Mărin: „Nu a lipsit nici altoiala, dar nici nebuniile specifice nouă”

 |  14:08
Timpul trece, năravul rămâne! Liviu Vârciu iar l-a supărat pe Nea Mărin: „Nu a lipsit nici altoiala, dar nici nebuniile specifice nouă”

Ce se întâmplă când Liviu Vârciu se întâlnește cu Nea Mărin? Ies scântei! Iar asta s-a întâmplat și la filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!”, unde cei doi au ajuns din nou să colaboreze împreună. Cum era de așteptat, Nea Mărin a avut de-a face cu Vârciu, însă nici el nu s-a lăsat mai prejos, și i-a plătit cu aceeași monedă. Una peste alta, între ei există o chimie puternică, gazda emisiunii de la Antena 1 mărturisind că are o simpatie aparte pentru Liviu. Într-un interviu acordat ziarului PUTEREA, Nea Mărin a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Don Juanul showbizului autohton, ne-a povestit câteva peripeții din timpul filmărilor, și ne-a dezvăluit care au fost momentele care au reușit cu adevărat să-l supere. „Poftiți pe la noi!” revine luni seara, la Antena 1, de la ora 20.30, cu noi vedete, care vor fi nevoite să muncească pe brânci.

Cum a fost reîntâlnirea cu Liviu Vârciu?

Foarte așteptată! Mi-era dor de el, voiam să îl văd, să muncesc alături de el. Emisiunile cu el ies mereu foarte bine. Este un băiat extraordinar.

S-a mai schimbat între timp?

Nu s-a schimbat deloc. Este același pe care îl știe toată țara, tot atâtea drăcii face, dar acum mi se pare că are și mai multă energie.

Cum v-ați înțeles de data asta cu Liviu Vârciu?

Ca de fiecare dată. Noi nu putem sta liniștiți, ne ciondănim. În preajma lui, eu nu pot sta serios mai mult de cinci minute. Așa că imediat încep nebuniile dintre noi și așa o ținem toată ediția.

A făcut treabă?

Da, a făcut foarte multă treabă. A fost foarte motivat, mai ales că a muncit pentru niște copii. Eu știam că e sensibil, dar m-a impresionat cum a reacționat când a văzut în ce condiții trăiesc acei copii. Toți patru s-au simțit responsabili și au muncit foarte mult.

L-ați mai altoit?

Sigur că da, ca de fiecare dată. Nu a lipsit nici altoiala, dar nici nebuniile specifice nouă.

De ziua lui, i-ați pregătit o surpriză de neuitat. S-a răzvrătit în vreun fel?

Doamne, cât am râs! Am chemat un lăutar și l-am pus să îi cânte toată ziua. Așa că omul l-a urmărit și i-a zis din acordeon de l-a înnebunit de cap. Eu și Pepe îi dădeam bani să cânte, Liviu îi dădea bani să tacă. A fost de pomină totul!

Aveți o relație specială cu Liviu Vârciu. De ce?

Îl simt ca pe copilul meu. De prima dată când ne-am întâlnit am avut o chimie extraordinară. El se miră în continuare de faptul că eu intuiesc imediat pasul următor și moare de ciudă. Mereu se întreabă cum de îi ghicesc eu fiecare mișcare.

V-a supărat vreodată serios?

De multe ori, pentru că a făcut niște glume aiurea. Mi-a pus sare în vin și eu am băut, odată m-a supărat și pentru că nu voiam să vorbesc cu el, din dorința nebună de a mă împăca, m-a pupat pe gură. Vă dați seama că apoi a ieșit măcel!

Ce vă place cel mai mult la el?

Este un tip jovial, face multe glume și îmi ridică mingea la plasă mereu.

Nea Mărin revine la tv

Nea Mărin are ajutoare de nădejde în prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi”, difuzată de Antena 1 luni și marți, de la ora 20.30. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu merg la Urlați, acolo unde un preot face minuni cu câțiva copii prinși în hățișul nemilos al sărăciei. „Cel mai greu de suportat a fost momentul în care ni s-au prezentat cazurile, iar o parte dintre copiii ajutați de noi sunt părăsiți de mame”, a povestit Nicoleta Luciu, emoționată de veselia afișată de chipurile celor mici, în ciuda tuturor greutăților. „Contactul cu acești oameni cu probleme atât de mari este dureros. Te doare efectiv sufletul când vezi copii care trăiesc într-o sărăcie atât de mare, încât pare de neimaginat în anul 2015”, o completează Oana Roman.

Nici pentru partea masculină a echipei nu a fost ușor să constate cât de dură este soarta cu nevinovații copii. „Emoțiile au fost foarte intense, pentru că ne-au impresionat cei pe care i-am ajutat. Telespectatorii trebuie să se aștepte să vadă povești de viață și oameni care se dăruiesc pentru a face bine”, a spus  Pepe. Liviu Vârciu a uitat de orice disconfort cât timp a filmat pentru „Poftiți pe la noi!”. „Nimic nu mi s-a părut greu. Nici când m-am trezit cu noaptea-n cap nu mi s-a părut dificil, am muncit pentru niște oameni chinuiți, care aveau nevoie de ajutorul nostru și am fost îndrumați de nea Mărin. Și când intră nea Mărin în scenă muncești cu spor, vrând nevrând”, recunoaște Liviu. După muncă, și spectacol, asta se întâmplă odată cu cel de-al doilea sezon al show-ului, desfășurat sub sloganul „Poftiți și dăruiți!”. Indiferent de oboseala acumulată sau de problemele care trebuie să își găsească soluții până la plecare, cele patru ajutoare ale lui nea Mărin mai au o misiune: una artistică. Vedetele trebuie să organizeze un spectacol caritabil, prin intermediul căruia să adune cât mai mulți bani ce urmează să fie donați. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: liviu, varciu, nea, marin, interviu, poftiti, noi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NICU STOIAN
12 Mai 2015

cel mai frumos va ror daca puteti sa-mi spuneti unde pot sa vad emisiunea inregistrata sau in reluare multumesc
Random imageUltimele stiri


loading...