2019-03-20 11:57


Tina Munteanu: Toată vacanţa am călărit!

 |  21:00
Tina Munteanu: Toată vacanţa am călărit!

Dacă multe vedete din showbizul românesc au ales să-şi petreacă vacanţa într-un loc exotic sau cât mai departe de România, soprana Tina Munteanu a preferat ca, în această vară, să facă ce-i place cel mai mult: echitaţie. Astfel, aceasta a ales ca destinaţie o fermă situată la 50 de kilometri de Bucureşti.

“Anul acesta am aşteptat vacanţa cu sufletul la gură, pentru că plănuisem, de câteva luni, să merg într-un loc cu adevărat deosebit. Nu e nici peste mări şi ţări, pe vreun tărâm exotic, nici nu se află în top zece destinaţii turistice recomandate de National Geographic. Dar eu mi-am dorit să petrec vacanţa aici, fiindcă este locul meu de suflet, unde pot să practic o veche pasiune: echitaţia. Am fost în concediu la Nana FarmVille, o fermă din apropierea Bucureştiului, unde caii, animalele mele preferate, sunt vedete. Din fericire, se află la doar 50 de kilometri de Bucureşti, în comuna Nana, aşa că se ajunge acolo foarte repede, cam într-o oră. De multe ori trag câte-o fugă şi în timpul săptămânii, când vreau să călăresc. Dar de data asta am vrut să petrec mai multe zile acolo, ca să pot călări în voie, să citesc o carte la umbră, să mă relaxez în natura”, povesteşte Tina.

“Fac echitaţie de la 14 ani!”

Tina iubeşte caii mai mult decât oricare alte animale şi profită de fiecare moment liber pentru a evada la fermă şi a călări ore în şir. “Iubesc caii de când eram mică, dar m-am apucat mai serios de acest hobby pe la 14 ani. M-au fascinat întotdeauna blândeţea, privirea lor inteligentă, eleganţa şi, mai ales, sentimentul de libertate pe care ţi-l oferă. Mi-a plăcut foarte mult să mă trezesc de dimineaţă şi să aud cum cer de mâncare. Pentru cei care nu ştiu: dimineaţa, când le e foame, bat foarte hotărâţi cu copitele în uşile metalice ale boxelor, cerându-şi drepturile. Vacanţa m-a relaxat şi m-a ajutat să mă detaşez mai mult decât o ieşire la munte sau la mare. O mare dorinţă a mea în momentul de faţă este să achiziţionez un cal. Să ştiu că este al meu, că îl las la fermă, unde este îngrijit şi iubit; şi ştiu că pot veni să îl văd şi să-l călăresc cât pot de des”, ne-a povestit Tina Munteanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEANI
08 Sep 2011

:) Foarte tare!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...