2017-01-19 23:38

MONDEN


Ţinute simple la nunta Zarei Phillips

 |  15:02
Ţinute simple la nunta Zarei Phillips

Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, şi jucătorul de rugby Mike Tindall s-au căsătorit sâmbătă după-amiază într-o ceremonie oficiată la Edinburgh, în Scoţia. La ceremonie au participat familiile şi apropiaţii cuplului.

Printre invitaţii la eveniment s-au numărat Regina Elisabeta a II-a şi Ducele de Edinburgh, Prinţesa Anne (mama Zarei) şi căpitanul Mark Phillips (tatăl miresei), Prinţul Charles şi soţia lui, Camilla Parker-Bowles, Catherine, Ducesa de Cambridge, şi soţul ei William, Ducele de Cambridge, dar şi Prinţul Harry. Totodată, printre invitaţii mirelui la ceremonie s-au numărat şi unii dintre cei mai cunoscuţi jucători de rugby din Marea Britanie.

Ducesa de Cambridge, despre care se credea că va atrage atenţia publicului chiar mai mult decât mireasa, a purtat o ţinută ivorie şi o pălărie accesorizată cu flori.

Prinţul Charles a optat pentru un costum gri, în timp ce soţia sa, Camilla Parker-Bowles, a purtat o ţinută de culoarea mentei şi o pălărie extravagantă.

Regina Elisabeta a II-a a fost ultimul invitat care a sosit la ceremonie şi a purtat o ţinută de culoarea piersicii, la care a asortat o pălărie în aceeaşi nuanţă.

Domnişoarele de onoare de la nuntă au purat rochii bleu deschis, în timp ce Prinţesa Beatrice a ales o ţinută în nuanţe electrice de albastru, iar sora sa, Prinţesa Eugenie, a purtat o rochie maro şi o jachetă crem.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13

Mai multe imagini:
Ţinute simple la nunta Zarei Phillips
zoom
Ţinute simple la nunta Zarei Phillips
zoom
Ţinute simple la nunta Zarei Phillips
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri