2019-02-21 04:40


Tom Cruise ar putea juca în “Top Gun 2”

 |  18:00
Tom Cruise ar putea juca în “Top Gun 2”
StudiourileParamount Pictures i-au făcut producătorului Jerry Bruckheimer şi regizoruluiTony Scott oferta de a realiza o continuare a filmului de succes "TopGun" (1986), în care ar putea apărea Tom Cruise, în rolul lui Maverick,informează Reuters.

ChristopherMcQuarrie este cel care ar putea să se ocupe de scenariul noului film, potrivitunui blog, Vulture, de pe New York Magazine.

TomCruise ar putea apărea şi el în rolul lui Maverick, potrivit aceluiaşi blog.

DavidEllison, fiul în vârstă de 27 de ani al fondatorului Oracle, Larry Ellison, unpilot specializat în acrobaţii aeriene, va participa de asemenea la acestproiect, potrivit aceluiaşi blog.

Ellison afinanţat recent mai multe filme cu suma de 350 de milioane de dolari şi aîncheiat o înţelegere cu Paramount. Prima lor colaborare va fi "Misiune:Imposibilă 4", cu Tom Cruise în rolul principal.

Filmul"Top Gun", cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi MichaelIronside, a avut încasări de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezintăcompetiţia dintre membrii unei echipe de studenţi ai unei şcoli de aviaţie deelită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi oprofesoară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...