2018-12-10 15:10


Toni Grecu vrea film cu Mălăele

 |  21:33

În urmă cu câteva luni, Toni Grecu s-a hotărât să-şi încerce calităţile de scenarist şi se pare că i-a ieşit de minune. Filmările pentru „S-a furat Mireasa”,  cu scenariul semnat de Toni, au debutat săptămâna trecută, iar primele secvenţe s-au turnat lângă parcul Cişmigiu. Însă acesta nu se opreşte aici. El are în proiect un nou film şi ne-a dezvăluit care este actorul cu care vrea să colaboreze pentru următoarea producţie.

„Un film deja am făcut în această vară la MediaPro Pictures, în calitate de scenarist. Se numeşte «S-a furat mireasa» şi are în rolurile principale actori foarte importanţi şi apreciaţi de marele public. Nu vi-i spun fiindcă îi veţi afla din campania de promovare a filmului. Dar dacă ar fi să mai fac scanariul la o comedie, mi-ar plăcea să lucrez pentru Horaţiu Mălăele şi cred că se va întâmpla acest lucru foarte curând”, ne-a dezvăluit Toni Grecu

Audienţa înseamnă bani

Cel de-al cincilea sezon „Serviciul Român de Comedie“ stă sub semnul noutăţilor. Aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Toni Grecu vine întotdeauna cu ceva special, tocmai pentru a menţine acelaşi rating impresionant de până acum. În speranţa că show-ul nu va fi scos de pe micile ecrane, acesta ne-a spus şi cât de mult contează audienţa pe care o face.„Audienţa este hotărâtoare în cazul televiziunilor comerciale. Nu poţi face un program dacă nu performează. Audienţa înseamnă bani, iar divertismentul tv nu se poate face fără bani, fără investiţii în tot ceea ce se vede pe micul ecran, de la decor până la cel mai mic element de recuzită. Deci audienţa este măsura de performanţă a unei emisiuni. Este adevărat, nu toate programele cu audienţă trebuie să fie şi de mare calitate. Aici intervin alte aspecte ce ţin de gustul publicului, dar nu vorbim despre asta. Important este ca publicul să se uite şi să râdă, dar să şi rămână în minte cu ceva din mesajul pe care i l-ai transmis. Acesta este scopul «Serviciului Român de Comedie». Să dea distracţie cu substanţă la toată ţara!”, a mai adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...