2017-01-21 10:32

MONDEN


Toni Grecu vrea să fie un mărţişor la sânul Elenei Udrea

 |  16:36

Toni Grecu, care revine pe 29 februarie la Pro TV, cu un nou sezon al emisiunii "Serviciul Român de Comedie", spune că i-ar plăcea să fie un mărţişor agăţat de pieptul Elenei Udrea şi să aibă banii lui Dinu Patriciu.

"Mi-ar plăcea să fiu mărţişor agăţat de pieptul Elenei Udrea, asta ca glumă de sezon". "Vorbind serios, mi-ar plăcea să am banii lui Dinu Patriciu măcar pentru două minute cât să-mi fac o poză cu cardul lui", a mai spus amuzat Toni Grecu. Noul sezon al emisiunii "Serviciul Român de Comedie", care va debuta miercuri, de la 20.15, la pro TV va fi pe fază la modificările politice din societatea românească. "Suntem pe fază, nimic nu ne scapă. Vă anunţ oficial că avem premier nou şi la SRC, în persoana colegului Cătălin Neamţu. S-a tuns după modelul original, este la cură de slăbire pentru a scăpa de vreo cinci kilograme şi acum se chinuie să poarte şi ochelari de vedere cu dioptrii mari, ca să fie cât mai veridic", a spus Toni Grecu pentru Pro tv Magazin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Toni Grecu, Elena Udrea, bani, Dinu Patriciu, Pro tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

EDINA
01 Mar 2012

Glume, glume, glume de ale lui nea Toni
SILVIU
01 Mar 2012

ce dorinta extravaganta are si toni grecu..si-ar dori chit ca nu recunoaste sa stea la pieptul doamnei udrea, care este o femeie foarte frumoasa, multi si-ar dori sa stea langa ea.
ANDRA
01 Mar 2012

glumele curg lant la adresa doamnei elena udrea. Nu cred ca este nimeni in masura sa isi faca reclama pe spatele acestui om politic, de o mare insemnatate pentru romania. Sa nu uitam ca nu putem face afirmatii aronate la adresa domniei sale , dat fiind ca MDRT a fost singurul minister in care chiar s-au facut progrese majore.
AAAA02
01 Mar 2012

Toni Grecu sa se concentreze ascupra show-lui pe care il prezinta,pt ca nu prea da randament si sa nu mai afca el glume cu tema politica... multi viseaza sa stea si ei macar o data in viata langta Udrea si cand o vad incep sa faca diferite afirmati unele de lauda ,altele rautacioase ,mai mult ca sigur din cauza frustrarii si a slabiciunilor.... Udrea a vazut ca ajuta scolile ,desi ea trebuie sa se implice strict pe turism, ajuta oameni amarati , promoveaza turismul romanesc, ei ce fac bun???!
ION
01 Mar 2012

cum spuneam nu-l cunosc pe toni grecu cine este acest om care nu poate sa se faca cunoscut singur si incearca si el norocu
CRISTINA
01 Mar 2012

Domnul Toni Grecu ar trebui sa se gandeasca inainte sa vorbeasca tot felul de aberatii, nu mi se pare normal sa faca glume de prost gust la adresa unor oameni care fac ceva pentru roamani.
CIPRIAN
01 Mar 2012

Toni ar trebui sa vezi cum vorbesti, te consideri un om cu scoala care ai pretentii in loc sa faci glume de prost gust mai bine ai face ceva util.
COSMIN
01 Mar 2012

Se pare ca asa zisi comici ai nostri depasesc mai ales in ultima vreme limita bunului simt sa le fie rusine, asemena oameni din punctual meu de vedere ar trebui sa fie sanctionati.
GEORGE
01 Mar 2012

Domnule Grecu ai ramas fara glume de prost gust si ai inceput sa te legi de un om care si-a facut treaba excelent la ministerul ce la condos pana acum o luna, de ce nu te iei de cei care nu fac altceva decat sa stea pe bani nostri si nu fac nimic.
DIANA
01 Mar 2012

Toni ar trebui sa te iei sa faci glume pe seama opozitiei care sta acasa si incaseaza salarii immense in loc sa fie in Parlament sa faca ceva pentru oameni ce i-au ales.
LARISA
01 Mar 2012

Glume, glume dar se pare ca Udrea este un om politic foarte important daca isi fac emisiunea pe seama ei.
MIHAI
01 Mar 2012

un compliment foarte frumos adus doamnei elena udrea. insa tony grecu ar trebui sa isi vada de show-ul lui.
ALA222
01 Mar 2012

Cei frumos si lui Dumnezeu ii place!!!
VANESA
01 Mar 2012

orice barbat si-ar dori sa stea langa Udrea... si frumoasa si intelinga ,,,numai ca pentru unii este o reala amenintare , orice ar incerca nu le prea iese.
INA
01 Mar 2012

viseaza, e liber la visat
ANDY
01 Mar 2012

foarte tare, toni grecu se vrea la pieptul doamnei udrea, cred ca orice barbat si-ar dori asta, pentru ca doamna udrea este o femeie frumoasa.
MIU
01 Mar 2012

da cine nu siar dori acest lucru pana la urma este o persoana publica si asa poate ajungi si tu cineva cu ajutorul ei ca oricum toni grecu nu are nimic in minte daca el da asemenea interviuri trebuie sa visezi prea mult la asa ceva
EDA
01 Mar 2012

viseaza, viseaza, viseaza mereu Toni
ALEX
01 Mar 2012

forte amuzant toni desi cred ca ai scapat o samnta de adevar cred ca e un compliment pt Elena Udrea
THEODOR
01 Mar 2012

Mie mi se pare un compliment dat doamnei Udrea, chiar ar dori multi sa stea langa "pieptul" dansei.

Adauga un comentariu

Random image